Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Η ο Κοτρωνιάς είναι ανεξάρτητος η ο Πατσαντάρας είναι «γαλάζιος»


Το ερώτημα ποιός θα το απαντήσει; o Μίχος, ο Γιαννέλος, ο Μπεζεντές, ο Τσαφώνιας, η κάποιος άλλος από τους ανεξάρτητους;
Οι εκλογές για την ανάδειξη των οργάνων της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Στερεάς Ελλάδας πρόκειται να γίνουν στις 23 Σεπτεμβρίου. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας αποτελείται από 21 μέλη, εκ των οποίων 12 είναι Δήμαρχοι και 9 Δημοτικοί Σύμβουλοι. Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος για την προεδρία της ΠΕΔΣΤΕ- είναι ο δήμαρχος Λεβαδέων Νίκος Παπαγγελής,  με τους «γαλάζιους»  θα διεκδικήσει την προεδρία  ο «γαλάζιος» δήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Κοτρωνιάς.
Τους τρεις συνδυασμούς  και τις  δύο ανεξάρτητες υποψηφιότητες που θα μετέχουν στις εκλογές για την ανάδειξη της ηγεσίας της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων στη Στερεά Ελλάδα, που θα γίνουν αύριο δείτε ΕΔΩ

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε αυτο το ερωτημα ας απαντουσες περσι το καλοκαιρι Αntikyra και μην μας κανεις την απατημενη συζυγο ενταξει ?

Κάποιος που σας Πίστεψε είπε...

«Η Στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε».
Κ. Πατσαντάρα οφείλετε να διαψεύσετε το πιο πάνω δημοσίευμα, γιατί δεν εκθέτει μόνο εσάς αλλά μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων που σας πίστεψαν και σας ακολούθησαν. Οφείλετε να προστατέψετε την υπόληψη όλων αυτών που άφησαν στην άκρη τις όποιες πολιτικές τους πεποιθήσεις και σας αγκάλιασαν, γνωρίζοντας ότι κι εσείς κάνατε το ίδιο.
Είσαστε υποχρεωμένος να διαψεύσετε όλα αυτά που λέει το δημοσίευμα για να έχετε το δικαίωμα να κοιτάτε στα μάτια τους συμμαχητές σας.
Θα σας θυμίσω τη μάχη που εσείς προσωπικά δώσατε τη νύχτα των εκλογών για να μην εμφανίζουν κάποια έντυπα και κάποια κανάλια, προβοκατόρικα, την παράταξή μας ως προσκείμενε στη ΝΔ.
Σε διαφορετική περίπτωση θα αναγκάσετε, πολλούς από μας, να σκεφτούμε πολύ άσχημα πράγματα για σας, από τα οποία η λέξη Προδοσία είναι η μικρότερη.
Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η έννοια της ηθικής μπορεί να κατάντησε απόλυτα ελαστική στις μέρες μας, το δε συμφέρον μπορεί να μπαίνει σε μερικούς ανθρώπους πάνω από αυτή, όμως ο λαός μας και μάλιστα σε μια μικρή κοινωνία όπως είναι η δική μας , τέτοιες συμπεριφορές τις καταδικάζει και τις πληρώνει με το ίδιο νόμισμα.
Θα μου επιτρέψετε να σας υποδείξω το πρόσφατο παράδειγμα των Βουλγαράκη και Τσοχατζόπουλου, οι οποίοι ναι μεν χαίρονται τα πλούτη τους, όμως ζουν στην απόλυτη ανυποληψία.
Θα σας θυμίσω επίσης μια παροιμία του τόπου μας « Με πολλές καλές πράξεις φτιάχνετε ένα καλό όνομα, αλλά φτάνει μόνο μια κακή πράξη για να το καταστρέψει.
Εύχομαι το περιεχόμενο του δημοσιεύματος να είναι ένα τραγικό λάθος.
Εύχομαι να με αναγκάσετε να ζητήσω συγνώμη, για όλ’ αυτά που πιο πάνω σκέφτηκα. Πιστέψτε με , θα το κάνω με ευχαρίστηση.

Ανώνυμος είπε...

σιγα ρε ¨Κάποιος που σας Πίστεψε¨, μας πηραν τα ζουμια απο τη συγκινηση ....φτανει τοσο ηθος και πατριωτισμος

Ανώνυμος είπε...

λουκα - γιαννακη πεστε αλευρι......

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ¨Κάποιος που σας Πίστεψ娨σου απαντησε κανεις ? Εγινε καμμια διαψευση ?
Αν οχι καντους μηνυση....χα χα χα

Κάποιος που σας Πίστεψε είπε...

Δυστυχώς το δημοσίευμα επιβεβαιώθηκε, δυστυχώς ο δήμαρχος άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου. Αυτή η παράταξη μπήκε πλέον στη διαδικασία της αυτοδιάλυσης. Αυτός ο άνθρωπος αποδείχτηκε κατώτερος των περιστάσεων , είχε στα χέρια του μια πραγματικά ανεξάρτητη παράταξη, τη δύναμη της οποίας την πέταξε στα σκουπίδια. Την αντικατέστησε με ……… ένα πιάτο φακές !(πήρε τέσσερις ψήφους , χωρίς να εκλεγεί). Χθες το βράδυ προφασίστηκε ασθένεια (μάλλον διπλωματική)και δεν ήταν στο συμβούλιο του Στειρίου.
Από δώ και πέρα τον λόγο έχουν οι σύμβουλοι.
Ο δήμαρχος ίσως πίστεψε ότι μπορεί να βάλει ,με αυτόν τον τρόπο, παρακαταθήκη για μελλοντική υποψηφιότητα, του ίδιου ή της αδερφής του, στην ΝΔ, όμως παράβλεψε το γεγονός ότι είναι γυμνός από ανθρώπους σαν και αυτούς που τον ακολούθησαν στην προεκλογική του εκστρατεία για τη δημαρχία.
Φαίνετε ότι παρασύρθηκε από το περιβάλλον του σε ένα ξεπούλημα των παλιών του συμμαχητών στους οποίους δύσκολα θα μπορέσει να δικαιολογήσει αυτή του την πράξη.
Ας Περιμένουμε!

Ανώνυμος είπε...

"Κάποιος που σας Πίστεψε" εισαι πολυ μικρος για να διαμορφώνεις συνειδησεις.... φταξε τα του οικου σου πρωτα και μετα πουλα ηθος... αει σιχτιρ πια με τις πρακτικες σας... σας βαρεθηκαμε ολους.... η συνεχεια με ντοματες-οταν θα φθηνηνουν!!!!!!

Κάποιος που σας Πίστεψε είπε...

Αγαπητέ 1:53, σε πληροφορώ ότι το σπίτι μου είναι μια χαρά, αλλά θεωρώ μεγάλη ατιμία από τη μεριά σου να ασχολείσαι με το σπίτι μου επειδή εγώ έχω άποψη και κρίση για δημόσια πρόσωπα. Σε πληροφορώ ότι η ηθική δεν έχει σχέση με τις ……….. ντομάτες, η ηθική μόνο με μία κατηγορία ανθρώπων δεν τα πήγε ποτέ καλά , με τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ. Θα σου πρότεινα να το σκεφτείς.

Ανώνυμος είπε...

Είναι κρίμα ο Δήμαρχος να έχει ως απολογητές ανθρώπους όπως ο ποιο πάνω ανώνυμος. Άνθρωποι σαν και αυτόν τον έχουν καταντήσει έτσι. Το κακό είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι θα τον οδηγήσουν στην κατάντια της ξευτίλας.

Ανώνυμος είπε...

για να σου βγαλουμε το καπελο-μιας και εχεις αποψη και κριση για δημοσια προσωπα, πες μας και το ονοματακι σου κε "Κάποιος που σας Πίστεψε". διαφορετικα εισαι πολυ "τσαμπα μαγκας".....!!!!!

υ.γ.τωρα τι σχεση εχουν οι ντοματες με την ηθικη και το φασισμο, υποθετω πως μονο ενα μυαλο σε τρικυμια μπορει να το εξηγησει γενικα

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΝΝΕΛΟ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΚΑΤΑΚΑΡΔΑ.
Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ.
ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΡΑΝΤΙΣΑΜΕ ΜΕ ΓΑΛΑΖΟΠΕΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΠΕΡΟΝΟΣΠΟΡΟ.
ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΞΙΟΙ, ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΒΛΑΠΤΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΞΙΟΙ.

Κάποιος που σας Πίστεψε είπε...

Το ναυάγιο των συμβουλών προς το Δήμαρχο, όλων αυτών των σκοτεινών εγκάθετων υπαγορευτών , εξέθεσαν το Δήμαρχο ανεπανόρθωτα. Του δημιούργησαν περισσότερα προβλήματα από αυτά που ήδη έχει. Τον έστειλαν αδιάβαστο στο στόμα των διάφορων τρωκτικών της παραεξουσίας, με αποτέλεσμα αφού τον χρησιμοποίησαν για να κάνουν τη δουλειά τους τον παραπέταξαν αφήνοντάς τον έκθετο στους απορριμμένους και θορυβημένους συμβούλους του. Σιγά -σιγά με τη συμβολή αυτών των σκοτεινών δύο ανθρώπων ο Δήμαρχος χάνει το κύρος και την αξιοπιστία που είχε καταφέρει να αποκτήσει από ανθρώπους της παράταξής του, οι οποίοι ανήκουν σε διαφορετικούς πολιτικούς χώρους.
Ο Δήμαρχος δυστυχώς δεν αντιλαμβάνεται ότι εκτρέφει φίδια στον κόρφο του.
Αυτοί οι ίδιοι τώρα αντί να κρυφτούν στα σκοτεινά λαγούμια από τα οποία βγήκαν, ζητούν ονόματα και διευθύνσεις. Γράφουν ρηχά σκωπτικά «ποιηματάκια» για να σπιλώσουν υπολήψεις. Βγάζουν τη χολή και το μίσος τους προς τα σπίτια συμπολιτών μας. Έχουν μάθει βλέπετε να προγράφουν και να καταδικάζουν όλους αυτούς που δεν συμφωνούν μαζί τους. Προφασίζονται ότι δεν ξέρουν τη λέξη ΦΑΣΙΣΜΟΣ ενώ είναι οι ίδιοι Φασίστες.
Προσπαθούν απεγνωσμένα να διατηρήσουν την επιρροή τους στο Δήμαρχο, ο οποίος έχει ΜΟΝΟ μία οδό, ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ. Είναι ο μόνος τρόπος να πετάξει τα βαρίδια από πάνω του, να εμπιστευτεί αυτούς που πραγματικά θέλουν να βοηθήσουν και να προσφέρει αυτά που μπορεί και θέλει στον τόπο.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειναι εκτροφη φιδιων μεγαλε. Εξοφληση γραμματειων ειναι και το αντιλαμβανεται πολυ καλα....
Γιατι αν δεν το αντιλαμβανεται πρεπει να ειμαστε πολύ κωλοφαρδοι που οι ΤΟΥΡΚΟΙ δεν προσγειωθηκαν στην Τανάγρα. μπρρρρρ