Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Στη Γερμανία για επέμβαση ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος


Στη Γερμανία, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις για πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί αρκετό καιρό, μετέβη χθες το απόγευμα ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από μερικούς μήνες ο Αρχιεπίσκοπος είχε υποβληθεί σε εγχείρηση προστάτη, ενώ στη συνέχεια παρουσίασε συμπτώματα λοίμωξης. Η λοίμωξη δεν υποχώρησε παρά τη φαρμακευτική αγωγή που του δόθηκε, ενώ εκδηλώθηκε επίμονος πυρετός, ο οποίος συνεχιζόταν μέχρι τις τελευταίες ημέρες. Για τον λόγο αυτό πριν από περίπου δύο εβδομάδες εισήχθη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο "Αττικόν", προκειμένου να ελεγχθεί με εργαστηριακές εξετάσεις η κατάσταση της υγείας του.

Προσωπική απόφαση
Οι θεράποντες ιατροί έκριναν απαραίτητη μια νέα επέμβαση, οπότε ο Αρχιεπίσκοπος αποφάσισε να μεταβεί στην πόλη Γκίσεν της Γερμανίας, προκειμένου να συμβουλευθεί γιατρούς με τους οποίους διατηρεί φιλικές σχέσεις από τα νεανικά του χρόνια, όταν σπούδαζε σε πανεπιστήμια της χώρας.
Σύμφωνα με συνεργάτες του Αρχιεπισκόπου η κατάσταση της υγείας του δεν εγκυμονεί κινδύνους και το ταξίδι του -το οποίο αποτελεί προσωπική του απόφαση- δεν πραγματοποιήθηκε εσπευσμένα.
Ο κ. Ιερώνυμος αναμένεται να επιστρέψει από τη Γερμανία την Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: