Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Στις 13 Σεπτεμβρίου η συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας με τους Δημάρχους της Βοιωτίας, με στόχο την επιτάχυνση και την αποτελεσματική υλοποίηση του ΕΣΠΑ.

Από τη Βοιωτία ξεκινά ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχος Περγαντάς, τις συναντήσεις εργασίας για το ΕΣΠΑ, τις οποίες πρόκειται να πραγματοποιήσει σε όλη την Περιφέρεια. Η συνάντηση του Περιφερειάρχη με τους Δημάρχους Λεβαδέων, Θηβαίων, Ορχομενού, Αλιάρτου, Τανάγρας, Διστόμου – Αράχωβας - Αντίκυρας θα γίνει στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων (Διοικητήριο Λιβαδειάς) της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου, ώρα 11.00.

Στη συνάντηση, στην οποία θα συμμετέχουν στελέχη της Υπηρεσίας Διαχείρισης και της Περιφέρειας, έχουν κληθεί οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Βοιωτίας, στο πλαίσιο της διαδικασίας ανοιχτής ενημέρωσης για το ΕΣΠΑ.

Αντικείμενο της συνάντησης είναι :
- Η ενημέρωση για τις δράσεις του ΕΣΠΑ, που έχουν εκχωρηθεί στην Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή Στερεάς Ελλάδας.
- Η επιτάχυνση υλοποίησης των ενταγμένων έργων και η επίτευξη της εφαρμογής του κανόνα «ν+3» για το 2011.
- Η διαχειριστική επάρκεια των δικαιούχων
- Η ανάκληση των αποφάσεων ένταξης ανενεργών έργων
- Ο εντοπισμός ώριμων έργων, που με την υλοποίησή τους θα συμβάλλουν στην ανταγωνιστικότητα και θα δημιουργήσουν προοπτικές για ανάπτυξη και δημιουργία θέσεων απασχόλησης.

Κεντρικός στόχος της συνεργασίας του Περιφερειάρχη με τους Δημάρχους είναι να συμφωνηθούν και να γίνουν όλες οι αναγκαίες ενέργειες για την αποτελεσματική διαχείριση του ΕΣΠΑ και για την υλοποίηση χρήσιμων και αναγκαίων έργων στη Βοιωτία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: