Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Η ntavanoproka ρωτάει…. και περιμένει απαντήσεις ….

Τι έγινε στη συνάντηση της Πέμπτης 22 Σεπτεμβρίου στην Αντίκυρα ,παρουσία όλων των συμβούλων της πλειοψηφίας; Ποιος την προκάλεσε και για ποιο λόγο;

- Είναι αλήθεια πως παραιτήθηκε η ορκωτή λογίστρια που είχε οριστεί από το δημοτικό Συμβούλιο, για την εκκαθάριση της επιχείρησης Αντίκυρας; Αλήθεια από ποιον πιέστηκε και για ποιο λόγο; Τι σχέση έχει ο κ. Αντιδήμαρχος Αντίκυρας; Γιατί είναι τόσο ανήσυχος; Μήπως θέλει να κλείσει η υπόθεση όσο πιο γρήγορα γίνεται-και αν ναι για ΠΟΙΟ λόγο; Φοβάται ΚΑΤΙ;;;;;;

- Είναι αλήθεια πως η Υφυπουργός Παιδείας αρνήθηκε, μέσω της ιδιαιτέρας της, να απαντήσει στον Δήμαρχο για το σοβαρό θέμα του σχολείου του Στειρίου και του είπε πως η απάντηση θα δοθεί μόνο μέσω των βουλευτών του Π.Α.Σ.Ο.Κ. ;

17 σχόλια:

Antikira είπε...

Η δημοσίευση» «Η ntavanoproka ρωτάει…. και περιμένει απαντήσεις ….» απεστάλη με ηλεκτρονικό μήνυμα, «ως καταγγελία» από υπαρκτό επώνυμο πρόσωπο. Πρόκειται για μια νοσηρής έμπνευσης ενός ψευδώνυμου συντάκτη όπως αποκαλύφθηκε. Το antikira blog σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται τον αποστολέα ο οποίος χρησιμοποίησε την ανωνυμία του διαδικτύου για να πλήξει πρόσωπα και υπολήψεις, όσο για το περιεχόμενο παρότι τα γεγονότα συνέβησαν ελέγχεται για το σκεπτικό ενός τέτοιου «ψευτοπαλληκαρά».

Ανώνυμος είπε...

απο ποτε απλα ερωτηματα πλητουν πρόσωπα και υπολήψεις;
απο ποτε, αν και τα γεγονοτα συνεβησαν, ελεγχεται το σκεπτικο ενος τετοιου «ψευτοπαλληκαρά»;
πραγματι εισαστε απιθανοι!!!! ουτε στο σακκι-ουτε στο σακκοδεμα σας πιανει κανεις!!!
καληνυχτα.........

Ανώνυμος είπε...

οταν πετας τη λασπη μεσω ανωνυμων(!) σχολιων,δεν τρεχει τιποτα
οταν ομως μπαινουν ερωτηματα ενοχλητικα για γεγονοτα που συνεβησαν, προκειται για νοσηρες εμπνευσεις
σαν δεν ντρεπομαστε!!!!

Ανώνυμος είπε...

να μην ξεχνατε συγχωριανοι ο πρωην Πρόεδρος και νυν Αντιδημαρχος δεν ηταν μονος..... αρα θα πρεπει να γνωριζουν και αλλοι αν υπαρχει κατι το υποπτο
Τέλος Antikyra αν καταλαβα καλα οπως αναφαιρεις στο σχολιό σου η ntavanoproka ειναι γνωστο σε σενα προσωπο, εκτος αν δεν καταλαβα σωστα τι θες να πεις, οπότε γιατι τον αποκαλεις ψευτοπαλλικαρα

Ανώνυμος είπε...

Συνδημότες, απομονώστε τους. Πίσω από όλες τις προβοκάτσιες, όπως η πιο πάνω, έχουν αφετηρία και τέρμα τα δυο γνωστά πρόσωπα που περιστοιχίζουν το Δήμαρχο. Αυτοί οι δύο έχουν βαλθεί, για άγνωστους δικούς τους λόγους να τον καταστρέψουν. Δημιουργούν ψεύτικα περιστατικά , λένε τη μισή αλήθεια( η οποία, ως γνωστόν ως μισή, είναι χειρότερη από το ψέμα), βάζουν ψεύτικα διλλήματα, παραπλανούν τον κόσμο ρίχνοντας λάσπη σε ανθρώπους( όπως ό Μίχος αλλά και προς όλους τους συμβούλους ) οι οποίοι έχουν αποδείξει ότι υποστηρίζουν, στηρίζουν και είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν το Δήμαρχο. Πλαστογραφούν mail άλλων ανθρώπων για να προβοκάρουν γεγονότα.
Εκθέτουν ανεπανόρθωτα το Δήμαρχο, συμβουλεύοντάς τον να κάνει πράξεις , όπως αυτή της υποψηφιότητας με τη ΝΔ.
Και το χειρότερο, κάνοντας όλ’ αυτά, γράφουν στα blogs διάφορα υβριστικά και απειλητικά μηνύματα επιβεβαιώνοντας την παροιμία « Γάτος γ…..άει και γάτος σκούζει).

Antikira είπε...

Προφανώς δεν έδωσα σαφείς εξηγήσεις για την ntavanoproka. Ο αποστολέας δεν ήταν τελικά όπως αποκαλύφτηκε το πρόσωπο που είχε το ονοματεπώνυμο στο email, κάποιος λοιπόν χρησιμοποίησε άλλο όνομα για να κάνει τη καταγγελία. Αυτό είναι μια νοσηρή έμπνευση και η προσπάθειά του να πλήξει πρόσωπα και υπολήψεις ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

γραφομενα απο ανωνυμο 11:34, το καλυτερο ανεκδοτο της χρονιας :
"παραπλανούν τον κόσμο ρίχνοντας λάσπη σε ανθρώπους, όπως ό Μίχος" ΚΑΙ
"Εκθέτουν ανεπανόρθωτα το Δήμαρχο, συμβουλεύοντάς τον να κάνει πράξεις , όπως αυτή της υποψηφιότητας με τη ΝΔ"
ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ, απλα εδω γελανε για να μην πουν και κανουν τιποτα αλλο
ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!!!!!!!!!!

satyrikon είπε...

στο αδειο μου imail αποψε μπηκες
δεν ξερω τι ζητας και αν το βρηκες
μου ειπανε πως ητανε σκοταδι
και μου την εκανες χοντρα ......αδη.

σαν γοπα απο τσιγαρο τελευταιο
αποψε θα σου κανω ...το ωραιο.
λες πως γαυγιζω παντα διχως ηχο..
μα εγω θα σε ονομασω γιαννη ..χο.

εμαθα στη ζωη να πολεμαω
και οτι δεν γουσταρω το .....μασαω.!!!
ειμαι ξανθια και λιγο ερωτευμενη
και με στον νεο δημο εκλεγμενη.

Ανώνυμος είπε...

ολη η αληθεια μεσα σενα ποιημα.

Κάποιος που σας Πίστεψε είπε...

Ο πανικός είναι χαρακτηριστικό συναίσθημα ανθρώπων που από τη μια μεριά δεν έχουν επιχειρήματα και από την άλλη έχουν βρεγμένη τη φωλιά τους με πράξεις που ΔΕΝ έχουν ηθικό υπόβαθρο (αν ζητάς από φασίστες να κατανοούν τους ηθικούς κανόνες, είναι σαν να ζητάς βελόνι στα άχυρα ). Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν κανένα φραγμό και κανένα ενδοιασμό να χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε μέσο για να πετύχουν τους σκοπούς τους.
Τώρα λοιδορούν και καγχάζουν, αύριο θα προχωρήσουν σε χειρότερα πράγματα, χωρίς ο κατήφορος να έχει σταματημό. Να γιατί τους χαρακτήρισα φασίστες.

Ανώνυμος είπε...

Καποιε που τους πιστεψες ασε τα κορκοδιλεια τα δαδακρυα, περισυ το καλοκαιρι δεν εβλεπες ποιουε πιστευες ? Δεν εβλεπες τι γινοταν?
Ενω υποψηφια ηταν Γρανιτσιωτη στην Αντικυρα νομιζες οτι ειχαμε τον Αγιο Πατσανταρα με τον Σωτηριου τα φασιστακια σου ειχαν φαγωθει γιατι το ΠΑΣΟΚ καταφαιρε παρολους τους εκβιασμους και τα ταξιματα να κανει συνδυασμο στην Αντικυρα λες και επηδει το 2002 εχασε τις εκλογες δεν ειχε δικαιωμα να ξανασχοληθει. Ειμαι σιγουρος οτι τα εβλεπες και αν δεν τα εβλεπες εσυ υ υπηρχαν καποι που τα ελεγαν και εφαγαν ολο τον φασισμο επανω τους γιατι τον φασισμο πρεπει να εχεις και την εξουσια για να τον ασκησεις και ξερεις ποιοι ειχαν και εχουν την εξουσια sενταξει ? Εσυ μαλλον ομως η κουφος ησουν η αλλα ηθελες ν ακουσεις οποτε ασε στην ακρη τις εκ του πονηρου ηθικοπλασιες.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ.ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΙΑ ΓΝΩΣΤΗ Η ΑΝΤΙΚΥΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 2.22 είσαι εντελώς ασυνάρτητος. Εσύ ο ίδιος καταλαβαίνεις τι γράφεις;

Reporter είπε...

Οι απαντήσεις στη ntavanoproka

Πράγματι έγινε η συνάντηση της Πέμπτης 22 Σεπτεμβρίου στην Αντίκυρα ,παρουσία όλων των Δημοτικών και τοπικών συμβούλων της πλειοψηφίας κάτι πού είναι προγραμματισμένο να γίνετε κάθε Πέμπτη ώστε να συζητούνται τα τρέχοντα τοπικά θέματα. Είναι ίσως η τέταρτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο και μάλιστα πραγματοποιείται σε δημόσιο χώρο (καφετέριες, εστιατόρια κτλ).
- Είναι γεγονός ότι παραιτήθηκε η ορκωτή λογίστρια που είχε οριστεί από το δημοτικό Συμβούλιο, για την εκκαθάριση της επιχείρησης Αντίκυρας. Αυτό έγινε διότι είχε να ξεπεράσει το τεράστιο πρόβλημα των επτά εργαζομένων που βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη με την επιχείρηση και προφανώς δεν ήθελε να χρεωθεί κάτι τέτοιο.
Το τι ανησυχεί τον αντιδήμαρχο, τι βασανίζει τον δήμαρχο, τι έκανε η γραμματέας και τι σκέφτεται ο πρόεδρος είναι δικό τους ζήτημα.

Ανώνυμος είπε...

ntavanoproka εισαι καλα,
η να φερω το γιατρο;

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε 1:23 για το μονο λογο που μπορω να σε δικαιλογισω, ειναι ναμην εισαι Αντικυραιος, ειδαλλως καταλαβαινεις πολυ καλα.....

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο που καταλαβαίνω είναι ότι μιλάς για κάποιο……. πασόκ και κάποιον…. σωτηρίου και τα δυο κρατικοδίαιτα μουσειακά είδη(πολιτικά πεθαμένα προ πολλού) . Όσο για τα ταξίματα, ρώτα το λάμπρου και τα τσιράκια του στο εργοστάσιο. Στα λέω αυτά γιατί βούρτσα και……. παπούτσια δεν είναι το ίδιο. Θέλω να πω δηλαδή ότι ο τεραστίου πολιτικού αναστήματος Μίχος( άλλα τις ρε μεγάλε Γιάννη!!!) καλά το πήγε , ασχέτως αν ο Δήμαρχος δεν του βγήκε, επειδή όπως φαίνετε και δεν μπορεί αλλά και δεν θέλει να αφήσει εποχή. Κατάλαβες;……… ΟΧΙ; Το ξέρω! Άστο μην το κουράζεις.