Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

«Έκφραση Ευαρέσκειας» από τον ΔΗΜΟ ΔΙΣΤΟΜΟΥ – ΑΡΑΧΩΒΑΣ – ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ


Μετά το πέρας των εκδηλώσεων Μνήμης -κορυφαίο γεγονός όχι μόνο για το Δίστομο αλλά για όλο τον «Καλλικράτειο» Δήμο - ο απολογισμός κι ο απόηχος τους, μας ικανοποίησαν ιδιαίτερα.
Οι θετικές κριτικές που εισπράξαμε και τα συγχαρητήρια από όλους τους επισκέπτες και τους δημότες μας, συνάδουν με την επίτευξη του στόχου που δεν ήταν άλλος από το να κρατήσουμε το θέμα του Διστόμου σε υψηλό επίπεδο της επικαιρότητας, την δεδομένη συγκυριακή στιγμή.
Η επίτευξη ενός στόχου, είναι προϊόν δράσης συλλογικής προσπάθειας.
Για τον λόγο αυτό, θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου, προς όλους τους συμμετέχοντες συλλόγους (τα διοικητικά συμβούλια και τα μέλη τους) για την άψογη παρουσία τους, την άριστη επιλογή των θεμάτων, τον κόπο και τις προσπάθειες που κατέβαλλαν για το κάλλιστο αποτέλεσμα καθώς και τους κατοίκους του Δήμου για την καθοιονδήποτε τρόπο συμμετοχή τους.
Επίσης εκφράζω την ευαρέσκειά μου, προς τους υπαλλήλους του Δήμου μας, αφού έδωσαν τον καλλίτερο τους εαυτό για να έχει η πόλη του Διστόμου την εικόνα που της άρμοζε κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων Μνήμης.
Θα ήθελα ακόμα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς τους χορηγούς, οι οποίοι συνέβαλλαν καθοριστικά για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΙΣΤΟΜΟΥ – ΑΡΑΧΩΒΑΣ – ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: