Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Επιστολή 51 επιχειρηματιών για την οικονομία

Έκκληση στην πολιτική ηγεσία να προχωρήσει σε γενναίες παρεμβάσεις ...
“Πείτε την αλήθεια στο λαό, αλλάξτε τα όλα, σταματήστε να είστε επαίτες και τολμήστε να συνεννοηθείτε”!


Με μια επιστολή – κόλαφο, 51 επιφανείς επιχειρηματίες, προχωρούν σε δημόσια έκκληση προς την κυβέρνηση και τα πολιτικά κόμματα για να εξέλθει η χώρα από το τέλμα της κρίσης. Και χρησιμοποιούν σκληρή γλώσσα, καλώντας άμεσα σε περικοπή των κρατικών σπαταλών, αναστολή κάθε σχεδίου για επιβολή πρόσθετων φόρων και κυρίως απαιτώντας από την κυβέρνηση και τα κόμματα να πουν την αλήθεια στο λαό για την πραγματική κατάσταση της οικονομίας μας.

Πρωτίστως όμως ζητούν από τους κυβερνώντες να “σταματήσουν να εμφανίζονται ως θλιβεροί επαίτες προς τους δανειστές μας” ..!

Την επιστολή υπογράφουν κορυφαία ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου, μεταξύ των οποίων και πρώην επικεφαλής κρατικών οργανισμών, όπως ο κύριος Τάκης Αθανασόπουλος (της ΔΕΗ) και ο κύριος Λευτέρης Αντωνακόπουλος (του ΟΤΕ).

Η επιστολή καταλήγει με την προτροπή: “Ας συγκροτήσει η σημερινή Βουλή μια Κυβέρνηση Έκτακτης Ανάγκης και Εθνικής Ανασυγκρότησης που να αποτελείται από προσωπικό που, ασχέτως κομματικής προέλευσης, προσωπικής συμπάθειας η βουλευτικής ιδιότητας, διαθέτει την πίστη, την πείρα, την διαχειριστική ικανότητα και το θάρρος να επιτύχει”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: