Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Δεν βρωμάει πάντα, το ψάρι από το κεφάλι...


Η οικονομική κρίση δεν μπορεί να προταθεί σαν δικαιολογία για την έλλειψη καθαριότητας στη πόλη μας. Δεν βρωμάει το ψάρι από το κεφάλι.....όλο βρωμάει, γιατί αν ο καθένας μας έκανε σωστά την δουλειά του δεν θα είμαστε εδώ που είμαστε. Οι δρόμοι, τα πεζοδρόμια, η παραλία αλλά κυρίως ο πεζόδρομος του λιμανιού της Αντίκυρας έχουν καταντήσει σκουπιδότοποι, αποθήκες, χρησιμοποιούνται ως ιδιοκτησίες και κανείς αρμόδιος δεν συγκινείται. Από τέτοια φιλότιμα καταντήσαμε έτσι.

Μετά μας φταίνε οι Γερμανοί, οι Τούρκοι, οι Αμερικάνοι και γενικά όλοι οι "βάρβαροι" όπως τους αποκαλούσαν οι αρχαίοι υμών πρόγονοι....μόνο που καταντήσαμε σήμερα να λέμε....πας Έλλην....βάρβαρος.
Τα κριτήρια για την επιλογή ενός προορισμού για τις διακοπές, πέραν των όσων διαθέτει η χώρα μας, είναι η καθημερινή εικόνα του χώρου και το χαμηλό κόστος. Για να μην ονομαστούμε η πιο βρώμικη τουριστική χώρα και να συμβάλουμε στην ανάπτυξη του κυριότερου «βιομηχανικού» προιόντος πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας.

2 σχόλια:

ΓΚ είπε...

Για τα διχτυα ειναι το θεμα, αν καταλαβα καλα;Δηλ. αυτο μας πειραξε; Μηπως ηρθαν τά αγρια.. που λεμε;Η Αντικυρα ψαροχωρι ηταν και ,ευτυχως, ως ενα βαθμό παραμενει ακομη...Τα διχτυα δε μου φαινονται ασχημο θεαμα εμενα.

Antikira είπε...

Τα δίχτυα πράγματι δεν είναι το πρόβλημα αγαπητέ Γ.Κ. και ως ΕΝΑ βαθμό τονίζουν την γραφικότητα, η αποθήκευσή τους είναι το πρόβλημα η βρώμα, και τα υπολείμματα που συσσωρεύονται (κουβέρτες, παλέτες, τελάρα, τέντες, σκοινιά και ότι άλλο δεν χρειάζεται άμεσα στον αλιέα.