Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Μήνυμα από έναν Αγανακτισμένο






Η Πλατεία κλείνει. Οι Πατρινοί αγανακτισμένοι του καναπέ, γυρίζουν την πλάτη στην Ελλάδα, στο παρόν και το μέλλον των παιδιών τους. Προδίδουν την νέα γενιά, την οποία φόρτωσαν με την ανοχή τους με δισεκατομμύρια χρέη. Eρχονται τουλάχιστον 100 χρόνια "σκλαβιάς" με ξένους επιτρόπους να καθορίζουν το μέλλον μας. Με μιά Ελλάδα που διαρκώς θα μικραίνει. Ντρέπομαι γιατί είμαι Πατρινός. Έχω μόνο μιά παρηγοριά. Ότι τα παιδιά μου θα μπορούν να πουν στα εγγόνια τους ότι εγώ ήμουν εκεί! Κάθε μέρα στη πλατεία. Συμμετέχοντας στην προσπάθεια του σκεπτόμενου Ελληνικού λαού.
Έχω και μιά ελπίδα: ότι μπορεί κάποιοι να ξυπνήσουν. Να κατέβουν στην πλατεία την Κυριακή και τις επόμενες ημέρες!
Ιωάννης Δέμος
Αγανακτισμένος
Οργισμένος
Απογοητευμένος
Η Πλατεία κλείνει. Οι Πατρινοί αγανακτισμένοι του καναπέ, γυρίζουν την πλάτη στην Ελλάδα, στο παρόν και το μέλλον των παιδιών τους.
Προδίδουν την νέα γενιά, την οποία φόρτωσαν με την ανοχή τους με δισεκατομμύρια χρέη. Eρχονται τουλάχιστον 100 χρόνια "σκλαβιάς" με ξένους επιτρόπους να καθορίζουν το μέλλον μας. Με μιά Ελλάδα που διαρκώς θα μικραίνει. Ντρέπομαι γιατί είμαι Πατρινός.
Έχω μόνο μιά παρηγοριά. Ότι τα παιδιά μου θα μπορούν να πουν στα εγγόνια τους ότι εγώ ήμουν εκεί! Κάθε μέρα στη πλατεία. Συμμετέχοντας στην προσπάθεια του σκεπτόμενου Ελληνικού λαού.
Έχω και μιά ελπίδα: ότι μπορεί κάποιοι να ξυπνήσουν. Να κατέβουν στην πλατεία την Κυριακή και τις επόμενες ημέρες!
Ιωάννης Δέμος
Αγανακτισμένος, Οργισμένος, Απογοητευμένος

Δεν υπάρχουν σχόλια: