Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Η πολιτεία «θα βάλει το μαχαίρι στο κόκαλο;».


Παρακολουθώντας τα τελευταία γεγονότα που συμβαίνουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι βέβαια κάτι που λίγο πολύ όλοι υποψιαζόμασταν αλλά δεν θέλαμε να το πιστέψουμε, με κάνουν να αισθάνομαι αηδία .
Δυστυχώς όλες αυτές οι εξελίξεις είναι μία αλυσίδα της έλλειψης παιδείας, και δικαιοσύνης σε ένα κράτος που ο κάθε ισχυρός εκμεταλλεύεται με κάθε τρόπο τον απλό Έλληνα πολίτη. Οι αποκαλύψεις αυτές παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας καθώς στο εισαγγελικό πόρισμα υπάρχουν «μεγάλα» ονόματα όπως πρόεδροι ομάδων, παράγοντες, εν ενεργεία αλλά και παλιοί παίκτες και διαιτητές.
Έστω και τώρα, την στιγμή που η χώρα μας περνάει δύσκολες ώρες ας πάρουν οι αρμόδιοι σοβαρά τον ρόλο τους να ξεβρομίσουν το Ελληνικό ποδόσφαιρο και τον Ελληνικό αθλητισμό. Τώρα που μορφές βίας, παράγκες, παράνομα στοιχήματα, στημένα παιχνίδια, δωροδοκίες, ντόπινγκ, αλλοιώσεις αποτελεσμάτων, μαύρο χρήμα και σκάνδαλα αποκαλύπτονται, πρέπει επιτέλους να ασκηθούν διώξεις, να απαγγελθούν κατηγορίες και να μπουν φυλακή όλοι οι ένοχοι.
Τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία ασχολούνται εκτεταμένα με την υπόθεση και για μια ακόμα φορά τα Ελληνικά «νέα» έχουν κάνει το γύρο του κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: