Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Προς τους βουλευτές Βοιωτίας...



Μήνυμα από το blog ΒΗΜΑ ΑΛΙΑΡΤΟΥ

Οι Κρητικοί έστειλαν εξώδικα στους βουλευτές τους, με το οποία τους καλούν να μη ψηφίσουν το μεσοπρόθεσμο(μνημόνιο 2 ) και να υπερασπίσουν τα συμφέροντα του Λαού και του Έθνους. Τους τονίζουν δε, ότι αν δεν το πράξουν αναλαμβάνουν στο ακέραιο τις ευθύνες τους, για τις οποίες θα κληθούν να απολογηθούν.
Κυρία Αγάτσα, κυρία Τσόνογλου και κύριε Τόγια, εσείς τι ακριβώς περιμένετε; Σας δίνεται μία τελευταία ευκαιρία να πράξετε προς το συμφέρον του λαού που σας εμπιστεύτηκε. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι το μνημόνιο είναι συνταγματικά παράνομο και ότι για πρώτη φορά (εν καιρώ ειρήνης) μία χώρα παρέδωσε-παραιτήθηκε από την εθνική της κυριαρχία-ασυλία. Συνυπεύθυνο σε αυτό το έγκλημα κατά της χώρα μας θεωρώ και τον κο Γιαννάκη, γιατί όφειλε όπως και οι βουλευτές των υπολοίπων κοινοβουλευτικών κομμάτων να παραιτηθούν από το βουλευτικό τους αξίωμα. Όσο δεν το κάνουν, είναι συνένοχοι στο έγκλημα!
Σας καλώ, ως Βοιωτός Πολίτης, να μην συνυπογράψετε το νέο μνημόνιο και να παραιτηθείτε άμεσα από τη θέση του βουλευτή. Είναι ότι καλύτερο μπορείτε να κάνετε γι’ αυτόν τον τόπο.
Προς ενημέρωσή των πολιτών, αναφέρω ότι, το παρόν κείμενο εστάλη στους βουλευτές Βοιωτίας και στα δημοσιογραφικά ή μη ιστολόγια του νομού. Προς τους δημοσιογράφους-διαχειριστές ιστοσελίδων-ιστολογίων, αναφέρω ότι, είναι καιρός να κοιταχτούν στον καθρέφτη, να κάνουν την αυτοκριτική τους και να αποφασίσουν τώρα, αν θα υπηρετούν τη δημοσιογραφία για την ενημέρωση του λαού ή το προσωπικό τους συμφέρον.
Κυρίες και κύριοι βουλευτές τα ψέματα τελειώσανε, βγείτε δημόσια και ζητήστε συγνώμη από τους πολίτες της Βοιωτίας!
dk
http://aliartos-city.blogspot.com/2011/06/blog-post_3176.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: