Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Tα ΤΟP του καφενειακού τύπου

Ένα ΠΟΤ ΠΟΥΡΙ από τους σχολιασμούς των αναρτήσεων σατιρίζοντας την επικαιρότητα.
Κύριοι δεν διοικείται περίπτερο.
 Ο Δήμαρχος με 4.500 ώρες πτήσεων χωρίς να πάθει  ΒΕΡΤΙΚΟ, κινδυνεύει να πάθει εγκεφαλικό.
Η απορία για την σιδηρά κυρία:  πως δε πήγε η Σοφία στην αεροπορία να κάνει κουμάντο πότε θα σηκώνονται  τα φάντομ;
Ο μάντης κακών:  Δήμαρχε! Η Σοφία θα είναι το χαλί που θα γλιστρήσεις.
 Η μείζων αντιπολίτευση είναι παιδική χαρά. Είναι τραγικό το γεγονός ότι η Βαγγελιώ και οι λοιποί της αντιπολίτευσης ακυρώνουν τη δράση και την πολιτική των δικών τους μελών του συνδυασμού, που αφήνει  ο ένας τον αντίπαλο να σκοράρει για να πικάρει τον άλλο. Είναι ομάδα πόλο που δεν ξέρουν μπάνιο, η εθνική τραγωδίας  10 άτομα 4 θέσεις,  μύλος .
 Για τον εκπρόσωπο της ελάσσονος αντιπολιτεύσεως:   ο οποίος με ύφος υποβασταζόμενου φαναριώτη (Μαυροκορδάτου) αλλά και παράστημα αντιγραμμένο από το Λιοντάρι της Χαιρώνειας, διαβάζει το μανιφέστο του κουμουνιστικού κόμματος  και κλείνοντας την τοποθέτησή του ψηφίζει ΟΧΙ σε όλα.
Το επιτελείο της έδρας:  ένας πρόεδρος άνετος , με χιούμορ και  τριπλαδόρος, ένας Μίχος, παλιά  καραβάνα σε τέτοια, ένας Ανδρίτσος  έκπληξη ( Προτείνω να πληρωθούν βαρέα και ανθυγιεινά για το φόρτο εργασίας που τους επιβάλλετε).
Ο αντιπρόεδρος:  μόνο τον γιατρό ξεχώρισα, πρέπει να είναι καλός αυτός, Ο έτερος…. Καππαδόκης από την Αντίκυρα ο Σαμουήλ, ως άλλος προφήτης, εξέφερε κάποια ακαταλαβίστικα εσχατολογικά ραπίσματα, λες και ο προϋπολογισμός του Δήμου είναι η αποκάλυψη του Ιωάννου(όποιος μας πει , τι είπε αυτός ο άνθρωπος στο ένα λεπτό που δικαιούταν, θα παραλάβει δίπλωμα μετά επαίνου μεταφραστή κορακίστικων).

Οι αντιδήμαρχοι: Πρώτος ο κανένας, τέρατα γνώσεων, μούγκα,  με τόσο πείσμα και τόση αισιοδοξία.
Οι πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων:  Η Πρόεδρος της Αράχωβας, έπαιζε με την κάμερα, ο πρόεδρος της Αντίκυρας σήκωσε τo  χέρι να ψηφίσει, άσχετος, του Στειρίου, μας θάμπωσε η καράφλα του, και του Διστόμου εκτός τόπου.
Το κλου της βραδιάς ήταν ο εκ Στειρίου ορμώμενος ….. κ. Πάστρας . Αυτός, ένα από τα πρώτα ονόματα του θεάτρου, στην αποκορύφωση του δράματος με μια έκρηξη συναισθημάτων,  με ύφος γνώστη των απόκρυφων γραφών της Σιών, πρωτοτυπώντας και με Παστρικό ύφος ξεστόμισε μια σημαντική λέξη, ψήφισε ΠΑΡΟΝ.
Οι πολιτικοί δολοφόνοι:  Έργο σκοτεινών Αραχωβίτικων κύκλων, καθοδηγούμενων από τον Γιαννέλο  παρέσυραν τον Δημάκα να ξεχάσει το κόμμα του.

 Θωμάς Γιαννέλος και Παπαστάθης περνάνε την κουλτούρα της Αράχωβας στο Δ.Σ., μπράβο τους.
Ο ……. (Κόμοδος), ήταν εκεί; Μάλλον απουσίαζε!!! .
 Ο αυθαίρετος ακροδεξιός της Αντίκυρας.
 Η Aραχωβίτισσα αρνήθηκε την κομματική  της ταυτότητα παρόλο που πήρε 400 στο όνομα του ΠΑΣΟΚ.
 H άφωνη μέχρι σήμερα, περιμένει την αντιδημαρχία και αλίμονο στον δήμαρχο, τόσο αν την χρήσει κι ακόμα χειρότερα αν δεν την χρήσει.
Της συμπολίτευσης:  Τσίχλες στην πλατεία όχι στο δημοτικό συμβούλιο.
Πρώην: Πανουργιάδες που ξεπούλησαν τις μετοχές του δήμου για να εμφανίσουν θετικά αποτελέσματα,
 Λεόντιους που κάναν ότι θέλαν και τώρα κρύβονται
 Μίχους που για το έλλειμμα  φταίει η κακιά τύχη.
Εμείς εδώ έχουμε τόσους πολλούς φωστήρες και δεν χρειαζόμαστε άλλους, ανάψτε  το πράσινο φως να παίξουν ο καθένας στο δικό του μονόπρακτο. Πώς θα γίνει ουσιαστικός και συντονισμένος έλεγχος στους κρατούντες.
ΟΠΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: