Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές!

Ποδοσφαιρικός αγώνας – παρωδία στο ΟΑΚΑ με συλλήψεις και τραυματισμούς κατά τη διάρκεια του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ – Ατρόμητου. Ποδοσφαιρικός αγώνας φιέστα στο γήπεδο Άσπρων Σπιτιών, εντυπωσιακό φινάλε για την ΕΝΩΣΗ Άσπρων Σπιτιών Αντίκυρας και το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Βοιωτίας. Τυπική διαδικασία το αγωνιστικό μέρος χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον, με την ΕΝΩΣΗ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά και το μυαλό της στη φιέστα. Με δύο τέρματα του Γιάννη Καραμπέτσου και του Λουκά Νικολάου σφραγίστηκε η τελευταία αγωνιστική.

Όλων τα βλέμματα ήταν στραμμένα στη γιορτή που ακολούθησε, αρχικά με την βράβευση της ομάδας junior για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο τουρνουά ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΑ 2011 που διεξήχθη στην Χαλκίδα, με συμμετοχή μεγάλων συλλόγων σε σύνολο 540 αθλητών. Ακολούθησε απονομή τιμητικής πλακέτας στον διαιτητή του αγώνα κο Τσαρνά από τον αρχιδιαιτητή κο Σταύρο Φλώτσιο, λόγω αποχώρησής του από την ενεργό δράση καιγιά την πολύχρονη πετυχημένη παρουσία του στα γήπεδα.

Η μεγάλη στιγμή για την ΕΝΩΣΗ Άσπρων Σπιτιών Αντίκυρας έφτασε και περιελάμβανε: απονομή μεταλλίων στους 24 ποδοσφαιριστές, κύπελλο για την καλύτερη άμυνα και επίθεση της περιόδου, αξίζει να προσθέσουμε σ’ αυτή τη συγκομιδή την συμμετοχή της ομάδας στον τελικό του κυπέλλου Βοιωτίας και της μιας και μοναδικής ήττας σ’ ολόκληρη το πρωτάθλημα.

Το αποκορύφωμα ήταν η απονομή του κυπέλλου του πρωταθλητή, με σαμπάνιες, βεγγαλικά, μπαλόνια, και μουσική στα μεγάφωνα «είμαστε πια πρωταθλητές». Τις απονομές έκαναν οι: Κώστας Μπακομήτρος, Αντιπερειφεριάρχης Στερεάς Ελλάδας, Γιάννης Πατσαντάρας Δήμαρχος Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας, Γιάννης Καραβάς, εκπρόσωπος της Αλουμίνιο Α.Ε. και Κώστας Ταπραντζής, από την Ε.Π.Σ. Βοιωτίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: