Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Το θράσος των Τούρκων. Νέα πρόκληση.

Χωρίς να χάνουν ευκαιρία, οι Τούρκοι προβάλουν με κάθε τρόπο τις πεποιθήσεις τους αναφορικά με τη Δυτική Θράκη και την επιθυμία τους για …… «Ανεξάρτητη Δυτική Θράκη» .


Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 24/4/2011 στο Χοχστ από το Πολιτιστικό Κέντρο Τούρκων Δυτικής Θράκης για την ημέρα Εθνικής Ηγεμονίας και Γιορτής του Παιδιού , σύμφωνα με το tourkikanea.gr , είχε αναρτηθεί η σημαία της Ανεξάρτητης Θράκης.

Στη γιορτή αυτή που μετείχαν παιδιά από το Χοχστ και τη γύρω περιοχή, ο πρόεδρος του συλλόγου Χασάν Μπαιράμ ενημέρωσε τα παιδιά για την 23η Απριλίου, ημέρα Εθνικής Ηγεμονίας και Γιορτής του Παιδιού που ο ιδρυτής της Τουρκικής Δημοκρατίας Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ την αφιέρωσε στα παιδιά όλου του κόσμου.
Σε προηγούμενο δημοσίευμά μας στις 20-4-2011 http://antikira.blogspot.com/2011/04/blog-post_628.html σχετικά με τον προκλητικό χάρτη που εμφανίζει τη Θράκη, μέρος της Ανατολικής Μακεδονίας, νησιά του Αιγαίου, μεταξύ των οποίων η Σάμος και Ρόδος, την Κύπρο αλλά και την Κρήτη ως περιοχές της τουρικής επικράτειας!! και το σχόλιο που έγινε, έχουμε και συνέχεια, αλλά παράλληλα και επιβεβαίωση των παραπάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: