Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Δωρεάν εξέταση μαστού για δύο μέρες.

Δωρεάν εξέταση μαστού, στις 23 και 24 Μαΐου, για όσες γυναίκες επιθυμούν, προσφέρει σε ειδική εκδήλωση η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας και το κέντρο ψυχοκοινωνικής υποστήριξης γυναικών με καρκίνο του μαστού, «Έλλη Λαμπέτη».
Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στη μνήμη της Έλλης Λαμπέτη και θα πραγματοποιηθεί στις αίθουσες «Πέλλα» και «Μυκήνες» του Ξενοδοχείου Divani Caravel. Η δωρεάν εξέταση των γυναικών θα αρχίζει από τις 9 το πρωί και θα ολοκληρώνεται στις 7 το απόγευμα.
«Η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας, έχει εντάξει και αυτή την εκδήλωση στο πλαίσιο της δράσης και κοινωνικής προσφοράς της για την έγκαιρη διάγνωση και καταπολέμηση του καρκίνου», δήλωσε η πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας Λυδία Ιωαννίδου Μουζάκα.
«Ο καρκίνος του μαστού δεν αφορά μόνο τη γυναίκα, αφορά και τον άνδρα και την οικογένεια» τόνισε η κ. Μουζάκα, αναφερόμενη στη σημασία που έχει η σωστή ενημέρωση στην πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση της νόσου.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδήλωσης, κλιμάκια γιατρών της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας την ερχόμενη Δευτέρα και την Τρίτη από τις 9 το πρωί θα βρίσκονται στις δυο αίθουσες του ξενοδοχείου, προκειμένου να υποδεχτούν τις γυναίκες που επιθυμούν να εξεταστούν.
Θα υπάρχει επίσης, η δυνατότητα συμπληρωματικής εξέτασης των μαστών με υπερήχους, για όσες γυναίκες το χρειαστούν, ενώ παράλληλα στο χώρο θα υπάρχει ομάδα ψυχολόγων προκειμένου να απαντήσουν σε τυχόν προβλήματα που απασχολούν τις εξεταζόμενες γυναίκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: