Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Η δράση και τα αποτελέσματα των Ελλήνων αθλητών

Στον τελικό της τετρακώπου ανδρών άνευ πηδαλιούχου προκρίθηκαν οι Στέργιος Παπαχρήστος, Γιάννης Τσίλλης, Γιώργος Τζιάλλας και Γιάννης Χρήστου. 
 Το πλήρωμα του ελληνικού σκάφους τερμάτισε στη 2η θέση της 2ης προκριματικής σειράς με επίδοση 6:02.61 και πλέον μετρά αντίστροφα για την καταληκτική κούρσα, το ερχόμενο Σάββατο και στόχο μία θέση στο βάθρο.
 Στον τελικό του Σαββάτου του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών προκρίθηκαν οι Χριστίνα Γιαζιτζίδου-Αλεξάνδρα Τσιάβου καταλαμβάνοντας την 2η θέση της πρώτης ημιτελικής σειράς.
 Στα δύο πρώτα της παιχνίδια, με Κροατία και Ιταλία, έπαιξε πολύ καλά όμως δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη. Στο τρίτο της παιχνίδι η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών δεν την… πάτησε επικρατώντας άνετα του Καζακστάν με 11-4, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του Α’ ομίλου της διοργάνωσης.
 Τη 19η θέση κατέλαβαν οι Διονύσης Δήμου και Μιχάλης Πατενιώτης στην έβδομη ιστιοδρομία για σκάφη τύπου 49er. Μετά από επτά κούρσες, οι Δήμου-Πατενιώτης είναι 20οι και τελευταίοι στη γενική κατάταξη με 111 βαθμούς ποινής.
 Εκτός ημιτελικών έμεινε ο Στέφανος Δημητριάδης στα 100μ. πεταλούδα ανδρών
Εκτός τελικού του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών έμειναν οι Λευτέρης Κόνσολας και Παναγιώτης Μαγδανής και το Σάββατο, 4 Αυγούστου θ' αγωνιστούν στον «μικρό τελικό» για τις θέσεις 7-12.
 Εκτός ημιτελικών έμεινε ο Γιάννης Καλάργαρης στα 50μ. ελεύθερο ανδρών της κολύμβησης

Δεν υπάρχουν σχόλια: