Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Παιδί-θαύμα διαβάζει από 2 ετών!

Θεωρείται ήδη ιδιοφυΐα κι ας είναι μόλις δύο χρονών!
Ο Sherwyn Sarabi έχει εντυπωσιάσει τους ειδικούς που τον παρακολουθούν καθώς στα δύο του χρόνια μπορεί και διαβάζει, χρησιμοποιεί iPad και γνωρίζει όλες τις χώρες του κόσμου!
 Ο Sherwyn Sarabi είπε τα πρώτα του λόγια όταν ήταν 10 μηνών! Αν και είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς στην ηλικία των 2 ετών γνωρίζει όλα τα όργανα του ανθρώπινου σώματος και… τη λειτουργία που επιτελούν!
 Είναι τόσο προχωρημένος για την ηλικία του, που οι γιατροί και οι παιδοψυχολόγοι έχουν μείνει έκπληκτοι με την εξυπνάδα και τις επιδόσεις του.

 «Στην αρχή νομίζαμε ότι ήταν φυσιολογικό. Μια μέρα όμως που ήμασταν στο γιατρό ο Sherwyn είδε ένα χάρτη στον τοίχο και άρχισε να δείχνει τις χώρες που αναγνώριζε. Ο γιατρός έμεινε με το στόμα ανοιχτό και μας είπε ότι δεν είχε ξαναδεί κάτι παρόμοιο» είπε η μητέρα του Amanda.
 «Τον πήγαμε σε ψυχολόγο και μας είπε ότι ο γιος μας είναι χαρισματικός. Του αρέσει πολύ να μαθαίνει νέα πράγματα. Πρόσφατα με ξύπνησε στις 3 τα χαράματα και μου είπε για τον Νεύτωνα και πώς ανακάλυψε το νόμο της βαρύτητας.
Τα βράδια του αρέσει να μου λέει τι έμαθε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Είμαστε πολύ περήφανοι για εκείνον» πρόσθεσε. Οι γιατροί ωστόσο δε γνωρίζουν το πόσο έξυπνος είναι πραγματικά μέχρι να γίνει 3 ετών και να μπορέσει να κάνει το IQ τεστ.

http://on-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: