Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Σήμερα ''Του Κουτρούλη ο Γάμος'' στο Θέατρο του Μαυσωλείου Διστόμου

Με πολύ κόσμο που εκδήλωσε αρκετές φορές με ζεστό χειροκρότημα την ικανοποίησή του ξεκίνησε χθές Πέμπτη το 2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχικού Θεάτρου Ερασιτεχνικό Θέατρο στο ανοιχτό θέατρο στον λόφο του Μαυσωλείου στο Δίστομο.
Τις εκδηλώσεις άνοιξε η Θεατρική ομάδα "ΒΟΡΕΙΩΣ" απο τα ΤΖΟΥΜΈΡΚΑ ΙΩΑΝΝΊΝΩΝ με το έργο ''Η Κυριακή Των Παπουτσιών '' του Λάκη Λαζόπουλου. Σήμερα Παρασκευή θα εμφανιστεί το Θεατρικό Εργαστήρι "Εν Δράσει" του Δήμου ΜΟΣΧΆΤΟΥ - ΤΑΎΡΟΥ με το έργο ''Του Κουτρούλη Ο Γάμος '' του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΡΙΖΟΥ-ΡΑΓΚΑΒΉ.

 Να σημειωθεί ότι Δήμαρχος του Δήμου Μοσχάτου -Ταυρου είναι ο συμπατριώτης μας ΑΝΔΡΕΑΣ Γ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ, συγγενής του αείμνηστου δασκάλου του χωριού μας Λεονάρδου Ευθυμίου. Το 2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχικού Θεάτρου που τείνει να γίνει μια εξαιρετική ''σκηνή'' ανάδειξης της καλλιτεχνικής προσπάθειας θιάσων από όλη την Ελλάδα.οργανώνει για δευτερη χρονιά η ''Θεατροφρένεια'' Διστόμου (http://theatrofreneia.blogspot.gr/ ).
Πέρυσι είχε μια καταπληκτική ''πρεμιέρα'' με πάνω από 500 ενεργούς θεατές από όλη την περιοχή, καθε μέρα! Και φέτος αρωγός της προσπάθειας των ερασιτεχνικών ομάδων είναι ο Δήμος Διστόμου -Αραχωβας-Αντίκυρας και η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας (τ.Νομαρχία).Χθές την εκδήλωση παρακολούθησε ο Δήμαρχος Γ.Πατσανταρας και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: