Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Δελτίο Τύπου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 9 Αυγούστου 2012 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμίας με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας , του Δήμου Λαμιέων και του ΕΒΕ Φθιώτιδας ευρεία σύσκεψη για την επάνοδο του Ράλλυ Ακρόπολης στη Στερεά Ελλάδα.
 Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν οι Βουλευτές κ.κ. Σταυρογιάννης Νίκος και Μακρή – Θεοδώρου Ελένη, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ κ. Τετριμήδας Ευάγγελος, εκπρόσωποι Επιμελητηρίων και φορέων.
Στη σύσκεψη τονίστηκε η τουριστική και οικονομική σημασία που έχει η διοργάνωση του Ράλλυ για την περιοχή μας. Οι εκπρόσωποι των φορέων θεώρησαν σημαντική την πρωτοβουλία και δήλωσαν ότι θα στηρίξουν όλες τις προσπάθειες, έτσι ώστε να υπάρξει επιτυχές αποτέλεσμα.
 Αποφασίστηκε, να υποβληθεί φάκελος προς την οργανωτική επιτροπή του Ράλλυ που θα περιλαμβάνει την πρόταση της Στερεάς Ελλάδας με όλα τα απαραίτητα στοιχεία (ξενοδοχειακές υποδομές, κέντρο τύπου, σέρβις πάρκ, ειδικές διαδρομές και χορηγίες) που θα αναδεικνύουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας για τη διεκδίκηση του Ράλλυ.
 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: