Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Στις 10 καλύτερες στρατιωτικές σχολές του κόσμου η Σχολή Ευελπίδων!

Ανάμεσα στις 10 στρατιωτικές ακαδημίες με το μεγαλύτερο κύρος στον κόσμο βρέθηκε η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων σύμφωνα με... λίστα που δημοσιοποίησε η αμερικανική ιστοσελίδα Online College.
 Η εν λόγω ιστοσελίδα ανήκει σε οργανισμό ο οποίος εξειδικεύεται στη εξεύρεση διεξόδων εκπαίδευσης για νέους, επαγγελματικό προσανατολισμό και άλλα σχετικά.
Μεταξύ των προτάσεων που κάνει είναι και το στρατιωτικό επάγγελμα.
Για το λόγο αυτό προτείνει, όπως σημειώνεται, κάποιες από τις καλύτερες, τις πιο αυστηρές και του πιο υψηλού γοήτρου στρατιωτικές ακαδημίες στον κόσμο.

 Η μακραίωνη στρατιωτική ιστορία της Ελλάδας αλλά και το γεγονός ότι οι απόφοιτοι της ΣΣΕ όλα αυτά τα χρόνια δεν έχουν εξελιχθεί μόνο σε στρατιώτες αλλά και σε διακεκριμένους επιστήμονες, συγγραφείς, μηχανικούς και καθηγητές δεν αφήνουν περιθώρια έκπληξης για... την επιλογή της σχολής, σύμφωνα με τους συγγραφείς της λίστας οι οποίοι τονίζουν ότι είναι λογικό η Ελλάδα να υπερηφανεύεται για την στρατιωτική της δύναμη.
Αυτή είναι η λίστα με τις σχολές που σύμφωνα με την ιστοσελίδα παράγουν σήμερα τους καλύτερους και πιο διακεκριμένους αξιωματικούς:
 1. UNITED STATES MILITARY ACADEMYWEST POINT,
 2. NEW YORKUNITED STATES NAVAL ACADEMY ANNAPOLIS,
 3. MARYLANDROYAL AIR FORCE COLLEGE CRANWELL,
 4. SLEAFORD, UNITED KINGDOMROYAL MILITARY ACADEMY SANDHURST,
 5. CAMBERLEY, UNITED KINGDOMTHE SPECIAL MILITARY SCHOOL OF SAINT-CYR,
 6. COETQUIDAN, FRANCEPLA NATIONAL DEFENSE UNIVERSITY, BEIJING, CHINA.
 7. GENERAL STAFF ACADEMY, MOSCOW, RUSSIA NATIONAL DEFENSE
 8. ACADEMY OF JAPAN, YOKOSUKA, JAPAN
 9. SOUTH AFRICAN MILITARY ACADEMY, THABA TSWANA, SOUTH AFRICA
 10. HELLENIC MILITARY ACADEMY, VARI, GREECE
 Σε μια εποχή που τα πάντα δείχνουν να καταρρέουν στη χώρα μας, βρίσκεται μια στρατιωτική σχολή που διασώζει, το γόητρο της χώρας. Η ΣΣΕ, το αρχαιότερο ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα της Χώρας, συνεχίζει μια ένδοξη πορεία, αποτελώντας και σήμερα υπόδειγμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: