Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Εργαζόμενος ζητά τη διαγραφή Σταθά

Εργαζόμενος στην εταιρία ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΑΕ και μέλος του σωματείου ΕΝΩΣΗ ζητά με επιστολή του, την διαγραφή από το Δ.Σ. του σωματείου του Γιάννη Σταθά (βουλευτή Βοιωτίας με το ΣΥΡΙΖΑ), μετά την δημόσια δήλωσή του στο ΣΚΑΙ όπου αποκάλεσε τους εργαζόμενους ρουφιάνους του εργοδότη.
 Στην καταγγελία του ο εργαζόμενος, θεώρησε απαράδεκτη τη δήλωσή του αυτή, η οποία θίγει τη προσωπικότητα και άλλων 150-200 συναδέλφων οι οποίοι ως μέλη του σωματείου τον στήριξαν και τον εξέλεξαν για να τους εκπροσωπεί και όχι να τους ξεχωρίζει σε εργάτες και ρουφιάνους.
 Με αυτή τη ρατσιστική αντίληψη που έχει για τους εργαζόμενους στην εταιρία ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΑΕ συνεχίζει ο καταγγέλων, δεν έχει το ηθικό δικαίωμα να τους εκπροσωπεί.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θα ήταν προτιμότερο ο εργαζόμενος να καταγγείλει και να ζητήσει τη διαγραφή των μελών του Δ.Σ του σωματείου που στήριξαν και ψήφισαν στη Γενική Συνέλευση υπερ της προτάσης της διέυθυνσης για μειώσεις 8.500.000€/έτος του εισοδήματος των εργαζομένων-μια πρωτοφανή για τα συνδικαλιστικά χρονικά στάση-και να μην στέκεται σε μια ατυχής δήλωση ενός ανθρώπου που τουλάχιστον δεν έχει ξεπουληθεί στην εργοδοσία...
Αγωνιστικό Μέτωπο Εργαζομένων