Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Βρέθηκε - μέσα από την αλληλεγγύη των Διστομιτών Φορτηγατζήδων- το κλεμμένο φορτηγό!

Βρέθηκε χάρις στην πατριωτική και συναδελφική αλληλεγγύη των Διστομιτών Φορτηγατζήδων το κλεμμένο φορτηγό του συμπατριώτη μας Ν.Δ.!
Το φορτηγό εντοπίσθηκε στον Ασπρόπυργο και σήμερα μάλλον θα είναι ξανά στα πατρια εδάφη για το μεροκάμματο και πάλι! Ο εντοπισμός ήταν ένα κινηματογραφικό σενάριο θρίλερ με όλα τα σασπένς!
Ο πρώτος εντοπισμός έγινε έξω από το Δίστομο΄, στις Τσέρες , λίγο μετά την κλοπή αλλά ο συμπατριώτης μας που το είδε δεν υποπτευθηκε κάτι, έτσι χωρίς ερέθισμα. Το σημείωσε όμως.
Μερικές ώρες μετα, 3-4 τα χαράματα, άλλος συμπατριώτης Διστομίτης φορτηγατζής που ήταν στο μεροκάματο διασταυρώνεται με το φορτηγό του ΝΔ κάπου στην περιοχή Μάνδρας! Αμέσως επειδή γνώρισε το φορτηγό, και του φανηκε περίεργο το δρομολόγιο , είπε να πεί μια καλησπέρα ( καλημέρα ήταν τελικά κυριολεκτικώς!) στον συνάδελφο και πατριώτη μέσω κινητού τηλεφώνου!

 Τον βρήκε να κοιμάται στο Δίστομο! Αμέσως σήμανε συναγερμός, είδε ότι του είχαν πάρει το φορτηγό και ξεκίνησε για Μάνδρα - Ασπρόπυργό.
Μαζί του στις έρευνες και ένας άλλος Διστομίτης που πήγε παρέα. Την πληροφορία περί Ασπρόπυργου κλπ την του επιβεβαίωσε και ό πρώτος που το είχε δει στις Τσέρες που ήξερε, λόγω δουλειάς, ότι καπου εκεί πηγαίνουν τα κλεμμενα. Όμως για ώρες η ερευνα ήταν άκαρπη! Οταν έκατσαν αποκαμωμένοι να φάνε ένα σουβλάκι, βλέπουν απέναντί τους , ΤΥΧΑΙΑ, το φορτηγό μεσα σε ενα γκαραζ-πάρκιν! Ορμάνε να το παρουν αλλά ο κλέφτης που ήταν πανω του το εσκασε εγκαταλείποντας το! Ανεβαινει ο πραγματικός ιδιοκτήτης πάνω και προσπαθεί να φτασει τον κλέφτη -που δεν τα καταφερε διοτι έσπασε το λάστιχο!
Όπως καταλαβαίνετε ξερουμε τα ονόματα των φορτηγατζήδων αλλά δεν τα γραφουμε γιατί δεν τους ρωτήσαμε για αυτό προτίστως γιατί δεν πρέπει! Είδατε όμως τι κάνει η αλληγεγγύη και η αγάπη μεταξύ των συμπατριωτών . Αυτό πρέπει να διαφυλάξουμε:ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ , στο δρόμο, στην γειτονιά στο χωριό, παντού.
 Ας πανε όλοι οι φορτηγατζήδες - που τόσες δυσκολίες έχουν με το μεροκάματο και τα άσχημα του δρόμου - και να αναψουν ενα κερί στον Αγιο Χριστόφορο τον Προστατη των οδηγών!

Δεν υπάρχουν σχόλια: