Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Γιατί δεν δημοσιεύουν την φωτογραφία του Πακιστανού της Πάρου;

Το ερώτημα το έθεσε χθες τη νύκτα ο Φαήλος με σχόλιό του, αλλά επειδή το θέμα – μαζί με τα ερωτήματα – κάνει πλέον τον γύρο του διαδικτύου το βάζουμε κι εδώ:
 Ήταν στην Υπατία ο Πακιστανός της Πάρου;
 Μια πληροφορία είναι, προς το παρόν και ανεπιβεβαίωτη που όμως μας την μετέφερε αξιόπιστη πηγή και αν επαληθευθεί θα γελάσει κάθε πικραμένος:
 Ο Πακιστανός της Πάρου, που λήστεψε, κακοποίησε σεξουαλικά κι έστειλε στην εντατική το δεκαπεντάχρονο κοριτσάκι, ήταν από τους κατσαπλιάδες της Υπατίας;

Ήταν από αυτούς που εξευτελίσαν το ελληνικό κράτος και κάθε έννοια νομιμότητας με όλο εκείνο το πανηγύρι της ντροπής, με την κάλυψη Συριζαίων, της κυβέρνησης του ποδηλάτη και άλλων “προοδευτικών” δυνάμεων;
 Επαναλαμβάνω, πρόκειται ακόμα περί φήμη. Η οποία όμως δίνει μια πολύ ενδιαφέρουσα εξήγηση για την στάση της αστυνομίας που έκανε τα πάντα για να μην φωτογραφηθεί ο δράστης κατά την μεταγωγή του.
 Ενώ όλοι ξέρουμε ότι μέχρι και φωτογραφίες από κάμερες παρακολούθησης βγάζουν στην φόρα σε άλλες περιπτώσεις ήσσονος σημασίας Λέτε να φοβήθηκαν μην γίνει σύγκριση των φωτογραφιών; Αργά ή γρήγορα η φάτσα του θα βγει στα ΜΜΕ.
Αν η φήμη είναι “ράδιο αρβύλα”, παραμένει απλά ένα απεχθές έγκλημα. Αν όμως η μούρη του ανιχνευτεί στο πλούσιο φωτογραφικό υλικό της Υπατίας και των “αλληλεγγυων”, τότε πρόκειται για μέγιστο πολιτικό ζήτημα, που θα σκάσει στα μούτρα της καθεστηκυίας ανακυκλωμένης αριστεροφροσύνης. Αναμένουμε με ενδιαφέρον…
 ΣΣ: Υπάρχει βέβαια και μια άλλη υπόθεση: Να πρόσφερε ο Πακιστανός τις υπηρεσίες του και στην … high society. Και στην μία και στην άλλη περίπτωση πάντως η δημοσίευση της φωτογραφίας του είναι επιβεβλημένη.
Εκτός αν μας πείσουν ότι όντως είναι ανήλικος.
 http://www.antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: