Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

O έρωτας του υπουργού με την ζάμπλουτη κυρία

Υπουργός και ζάμπλουτη κυρία γόνος εφοπλιστικής οικογένειας άρχισαν να γράφουν την δική τους ερωτική ιστορία εδώ και λίγες μέρες.
Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στα πολιτικά και δημοσιογραφικά πηγαδάκια ενώ ο υπουργός δεν πτοείται από τα σχόλια αφού ο έρωτας γι αυτόν αυτήν την περίοδο είναι πάνω από όλα. Ο προβεβλημένος υπουργός όμως πριν τη καινούρια του σχέση ζούσε έναν παθιασμένο έρωτα με μια νεαρή. Και όταν λέμε νεαρή, εννοούμε μια καλλονή, τουλάχιστον δυο δεκαετίες μικρότερή του .

Ξέρετε μετά τα 50, οι άνδρες, κάτι παθαίνουν με τις μικρότερες γυναίκες. Άλλωστε για πολλούς καταξιωμένους και καριερίστες πολιτικούς, η ζωή ξεκινά μετά τα πενήντα. Σε μια κοινωνική εκδήλωση όμως , γνώρισε τον έρωτα στα μάτια της γνωστής κοσμικής κυρίας, που έχει τα χρονάκια της, αλλά διατηρείται σέξι.



Εν μια νυκτί ξέχασε ότι έζησε με την νεαρά κυρία, και αφέθηκε στα -ομολογουμένως- κάλλη της μεγαλύτερης κυρίας, που ξέρει από τρόπους, έχει υψηλές γνωριμίες και…. γερό πορτοφόλι, άλλωστε είναι από τζάκι!
Ο ατακτούλης υπουργός, όπως φαίνεται έχει μεγάλη πέραση στο γυναικείο φύλο, και του αρέσει και η κοσμική ζωή.

Γιατί τα σαλέ, και την χλιδή, δεν μπορεί να του τα προσφέρει ούτε η μικρότερη γυναίκα με την οποία συζούσε, αλλά ούτε και ο ίδιος να τα προσφέρει, παρά μόνο μια ευκατάστατη κυρία, που τα Σαββατοκύριακα, για να μην πλήττει ταξιδεύει στις ελβετικές Άλπεις και στο Μονακό.

Βλέπεται το μνημόνιο, έχει επιπτώσεις και τους υπουργός, που βλέπουν και αυτοί τις αποδοχές τους να μειώνονται. Και επειδή ο έρωτας και το χρήμα δεν κρύβονται, είναι ζήτημα ωρών να «σκάσει» η βόμβα και τα θραύσματα να συμπαρασύρουν πολλούς….
ΠΗΓΗ: briefingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: