Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Ιδού η "Δημοκρατία" τους - Παρέλαση μόνο με πολιτικούς, αστυνομικούς και δημοσιογράφους!

Να χαίρεστε την "Δημοκρατία" σας!

Ούτε στη Χούντα δεν πήραν τέτοια μέτρα! Φοβούνται τις αντιδράσεις του λαού οπότε η παρέλαση στη πλατεία Συντάγματος θα γίνει σε κλειστό "οικογενειακό" κύκλο!
Απέναντι από τους επίσημους θα υπάρχουν μόνο...
διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι και τεχνικοί, ενώ οι οδοί Όθωνος και Β.Γεωργίου θα είναι κλειστές για τους πολίτες, όπως και η πλατεία Συντάγματος!!!

Ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα για λόγους ασφαλείας θα παραμείνει κλειστός κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης, ενώ οι πολίτες θα πάρουν θέση για να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις, σύμφωνα με πληροφορίες, από την συμβολή της Βουκουρεστίου με την Πανεπιστημίου και κάτω.



Ενστολοι και αστυνομικοί της ασφάλειας θα βρίσκονται ακόμα και στον Εθνικό Κήπο ενώ θα υπάρξει ακόμα και ειδικό σχέδιο προστασίας και διαφυγής όσων δίνουν παρόν στην εξέδρα των επισήμων και γύρω από αυτήν σε περίπτωση επεισοδείων.

Μέσα σε όλα αυτά η Συνομοσπονδία Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου Ελλάδας ανακοίνωσε ότι για πρώτη φορά τα μέλη της δεν θα συμμετέχουν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, θέλοντας να αντιδράσουν με τον δικό τους τρόπο στα σκληρά κυβερνητικά μέτρα που επιβάλλονται και προωθούνται...

«Εμείς οι ανάπηροι μαχητές αυτών των τελευταίων πολέμων συνεχιστές των προγόνων μας του 1821, αποφασίσαμε μέσω της Συνομοσπονδία Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου Ελλάδας –ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ- να μην παρελάσουμε, αντιδρώντας και εμείς στα σκληρά μέτρα που έχει πάρει η Κυβέρνηση εναντίον του Λαού μας και ειδικότερα των Συμπολεμιστών μας», γράφει η ανακοίνωσή τους.

http://troktiko-blog.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: