Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Μανδραϊκός - Ένωση 2-0

Αναμέτρηση δύο κυπελλούχων στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής του 7ου ομίλου για την 17η Αγωνιστική. Οι δύο αντίπαλοι την Τετάρτη αγωνίστηκαν για το κύπελλο ερασιτεχνών, ο μεν Μανδραικός στο Δημοτικό στάδιο Ασπροπύργου επικράτησε με 6-0 του Άτταλου Ν. Περάμου για το κύπελλο ΕΠΣΔΑ και η Ένωση με 2-0 του Επαμεινώνδα Λεύκτρων στο Ενωσιακό γήπεδο στον Άγιο Σπυρίδωνα για το Κύπελλο ΕΠΣΒ.

Σήμερα σ’ ένα κακό αγωνιστικό χώρο οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων δεν απόδωσαν ποδόσφαιρο αξιώσεων . Η Ένωση καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο είχε δύο κλασικές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ αλλά βρέθηκε να χάνει με 2-0. Στο 30΄ συνδυασμός των Γιαχρίτση -Τσίκα κεφαλιά του τελευταίου απέκρουσε στη γραμμή αμυντικός των γηπεδούχων στο 35΄ο Γκουλής απέκρουσε κόρνερ του Αλημπά αλλά ο διαιτητής Δριτσάκης έδειξε τη σέντρα κατακυρώνοντας το γκολ. Στο 40΄πλασέ του Τσίκα απέκρουσε ο Τζουραμάνης και με τη βοήθεια του δοκαριού κατέληξε άουτ για να σφραγίσει τη νίκη η Μάντρα στο 45΄με κεφαλιά αυτογκόλ του Αβράμπου.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι σαφώς πιο βελτιωμένοι στην απόδοσή τους και χωρίς το άγχος, μιας και προηγούνταν με 2-0, ήταν καλύτεροι, δημιούργησαν ευκαιρίες αλλά δεν κατάφεραν να διευρύνουν το σκορ.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δριτσάκης με βοηθούς τους: Ζησιμόπουλο και Κοτζαμανίδη (Πειραιά).
ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ:Τζουραμάνης, Παπουτσής, Γεωργιάδης, Παπαπαναγιώτου, Τζόλης, Χειμωνίδης, (65’ Κογιωτής)Ζουρνάς, Μακρίδης, Αργυρίου (70΄Ραπτόπουλος) Αλημπάς και Κωνσταντινίδης
ΕΝΩΣΗ: Γκουλής , Σταμούλης, Παπαχαραλάμπους, Καραμπέτσος Γ, Αβράμπος, Γιαχρίτσης Γ. Πολυτάρχου ( 74’Λιάκος), Μάριος Πλακίδας , (73’ Νικολάου) Τσίκας, Γιαχρίτσης Λ. και Κουτσούμπας (82’ Καλιακμάνης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: