Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Ισόπαλη η ΕΝΩΣΗ στον Πόρο.


Δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη η ΕΝΩΣΗ στο εκτός έδρας παιχνίδι επί του γηπεδούχου Πόρου στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Δ΄ εθνικής στον 7ο όμιλο.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα αλλά αν κάποια ομάδα δικαιούται κάτι παραπάνω, αυτή είναι η ΕΝΩΣΗ.
Η ομάδα του Δημήτρη Πούλου έπαιξε επιφυλακτικά στο πρώτο ημίχρονο, έβγαινε σε αντεπιθέσεις αλλά βάσει των ευκαιριών δικαιούνται κάτι καλύτερο στην επανάληψη. Η ΕΝΩΣΗ καλά στημένη στην άμυνα μπλόκαρε κάθε επιθετική δραστηριότητα των γηπεδούχων έπαιξε πιο ψηλά και είχε δυο καλές στιγμές για να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης στις αποσκευές της. Σημαντική ευκαιρία του Γιάννη Καραμπέτσου όταν με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γεωργούση και σουτ από πλάγια θέση του Χρήστου Πλακίδα βρήκε την εξωτερική πλευρά των διχτυών.
Η ΕΝΩΣΗ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής στο 85΄του Τζίκα που αντίκρυσε δεύτερη κίτρινη κάρτα. Αμέσως μετά τη λήξη ο διαιτητής Γκοβέρης απέβαλε τους Μήλιο και Πομπάι που οδεύοντας για τα αποδυτήρια διαπληκτίστηκαν έντονα. Οι γηπεδούχοι τα έβαλαν με τον διαιτητή για τις δύο αποβολές.
ΠΟΡΟΣ: Γεωργούσης, Ευαγγελόπουλος, Κούρκουλας, Μήλιος, Παπαπέσιος, Κιοσές, Μπιζιότας (88’ Δρούγκας), Ζούρας (62’ Γιαννής), Χατζόπουλος (77’ Πομπάι), Μήτρου, Μετσάνι
ΕΝΩΣΗ: Οκόνης, Λαζάρου, Παπαχαραλάμπους, Καραμπέτσος, Αβράμπος, Γιαχρίτσης Γ., Τζίκας, Κουτσούμπας (90’ Δημόπουλος), Πλακίδας Μ. (81’ Παπαδήμος), Καφετζόπουλος (89’ Γιαχρίτσης Λ.), Πλακίδας Χρ.
Τα αποτελέσματα του ομίλου:20/11/2011 15:00
AE Ερμιονίδας – Θήβα 2 - 0
Πόρος – ΕΝΩΣΗ 0 - 0
Ατρόμητος Χιλιομοδίου – Λουκίσια 1 - 2
Μανδραϊκός – Πανναυπλιακός 4 - 0
Παναργειακός – Ασπρόπυργος 7 - 0
Χαλκίδα – Κόρινθος 0 - 1
Δάφνη Ερυθρών – Κύμη 1 - 3

Δεν υπάρχουν σχόλια: