Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

«ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σειρά μαθημάτων «ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ»
Ο σύλλογος ΦΙΛΟΙ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ σε συνεργασία με τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς διοργανώνει σειρά μαθημάτων με τίτλο «ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ». Έτσι από 5 Δεκεμβρίου 2011 αρχίζει εκ νέου ο 1ος κύκλος για τη χειμερινή περίοδο. Ήτοι
Έναρξη μαθημάτων: 5 Δεκεμβρίου 2011 – Λήξη: 6 Φεβρουαρίου 2012

Μαθήματα: κάθε Δευτέρα στις 7.00-8.30 μμ (αίθουσα εκδηλώσεων της Βιβλιοθήκης - 3ος όρ.)
Εισηγήτρια: Κατερίνα Κεράστα, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου και υπάλληλος της Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς.

Τα μαθήματα απευθύνονται σε όσους επιθυμούν να γνωρίσουν τον κόσμο του διαδικτύου.

Σκοπός αυτού του κύκλου μαθημάτων είναι η απόκτηση δεξιοτήτων και γνώσεων στη χρήση σύγχρονων διαδικτυακών υπηρεσιών και εργαλείων (Web 2.0).


Κόστος συμμετοχής: για όλο τον κύκλο μαθημάτων (12 ώρες) 50 € υπέρ του συλλόγου ΦΙΛΟΙ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ. Οι εισπράξεις θα διατεθούν για την υποστήριξη του Τμήματος Μηχανοργάνωσης και του Κέντρου Πληροφόρησης της Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς.
συμμετέχοντες στα μαθήματα θα πρέπει να έχουν στοιχειώδεις γνώσεις χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών καθώς και στοιχειώδεις γνώσεις του Διαδικτύου.

Θα δοθεί προτεραιότητα σε όσους επιλέξουν να κάνουν χρήση του προσωπικού τους υπολογιστή (laptop) κατά τη διάρκεια των μαθημάτων (προϋπόθεση η ύπαρξη ασύρματης κάρτας δικτύου στο laptop).

Όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής μέχρι και 28 Νοεμβρίου 2011 και να προκαταβάλουν το ποσό των 25 €.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 22610.89970 ή 89979 , και επισκεφθείτε τη Βιβλιοθήκη (ώρες λειτουργίας) για συμπλήρωση της Φόρμας συμμετοχής!

Δεν υπάρχουν σχόλια: