Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Βρέθηκε ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε 53χρονη μητέρα στη Λιβαδειά

Προσπάθησε να παραπλανήσει τους αστυνομικούς και μέχρι σήμερα αρνείται τις κατηγορίες...
Ένας 75χρονος συνταξιούχος από τη Λιβαδειά ήταν ο οδηγός του φορτηγού δημοσίας χρήσεως, που το πρωί της 4ης Οκτωβρίου παρέσυρε και σκότωσε την άτυχη γυναίκα που πήγαινε στη δουλειά της στο κέντρο της πόλης.

Οι ρόδες του φορτηγού πέρασαν πάνω από το κεφάλι της γυναίκας η οποία βρήκε φριχτό θάνατο και ο ασυνείδητος οδηγός την εγκατέλειψε. Το γεγονός συγκλόνισε την τοπική κοινωνία και οι αστυνομικοί της τροχαίας Λιβαδειάς είχαν πει ότι είναι θέμα τιμής για μας να βρούμε τον υπαίτιο οδηγό.
Πως έφτασαν στον 75χρονο:
Από την πρώτη στιγμή η τροχαία Λιβαδειάς αξιοποιώντας μαρτυρίες και υλικό από κάμερες του εμπορικού τετραγώνου, εστίασαν στον 75χρονο οδηγό, ο οποίος όμως αρνιόταν κατηγορηματικά οποιαδήποτε εμπλοκή του στο θανατηφόρο τροχαίο. Μάλιστα, όπως είπε και ο Διοικητής της τροχαίας Λιβαδειάς, ο 75χρονος ήταν στον τόπο του συμβάντος και έκανε σαν να μη γνωρίζει τίποτα.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν αμέσως στον τόπο του δυστυχήματος συνέλεξαν "υλικό" το οποίο απέστειλαν για λεπτομέρειες εργαστηριακές αναλύσεις, περιμένοντας υπομονετικά τις απαντήσεις. Όταν αυτές βγήκαν επιβεβαίωσαν και επιστημονικά τις αρχικές υποψίες για τον 75χρονο, ο οποίος μέχρι και σήμερα παρά τα στοιχεία που έχουν προκύψει εις βάρος του αρνείται ότι είναι αυτός που σκότωσε την 53χρονη.

Το λόγο έχει τώρα η ελληνική δικαιοσύνη, αφού η δικογραφία που σχηματίστηκε από την τροχαία παραπέμπει τον φερόμενο ως δράστη στον εισαγγελέα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.
Αναδημοσίευση από:http://agnantiroumelis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: