Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

ΕΝΩΣΗ ΜΑΝΔΡΙΚΟΣ 0-0

Πολύ δυνατά μπήκαν στο αγώνα οι δυο ομάδες και μετά τις πρώτες αναγνωριστικές κινήσεις άρχισε ο χορός των επιθέσεων. Στο 10’ ο Παυλίδης απέφυγε τον Αβράμπο, πάσαρε στον Φώσκολο το σουτ του οποίου έφυγε λίγο άουτ. Η ΕΝΩΣΗ ισοφάρισε αμέσως την ευκαιρία του Μανδραικού όταν στο 14’ο Κουτσούμπας εκτέλεσε φάουλ από αριστερά ο Μάριος Πλακίδας έπιασε την κεφαλιά που κατέληξε άουτ. Στο επόμενο λεπτό σουτ έξω από την περιοχή του Κωνσταντινίδη μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Χρόνης. Στο 18’ ο Αράπογλου από πλάγια θέση δεν βρήκε τον στόχο. Ο συνεχείς επιθετικός ρυθμός συνεχίστηκε για την ομάδα του Πιστόλη και στο 21’ μια δίλεπτη πολιορκία της εστίας της ΕΝΩΣΗΣ Ο τελικός αποδέκτης Αράπογλου σούταρε ψηλά άουτ. Στο μισάωρο ένα κερδισμένο φάουλ του Μ. Πλακίδα δεν είχε ευνοϊκή κατάληξη για τους γηπεδούχους. Στο 35’ ο Παυλίδης δοκίμασε από μακριά δυνατό σουτ στέλνοντας τη μπάλα λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Χρόνη. Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου ο Μ. Πλακίδας εκτέλεσε γρήγορα το φάουλ που κέρδισε στον αδερφό του Χρήστο του οποίου το πλασέ εξουδετέρωσε ο Τζουραμάνης. Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μισού ο διαιτητής αρνήθηκε πέναλτι όταν σουτ του Νικολάου από το ύψος της περιοχής βρήκε το χέρι του Χέλη.
Το δεύτερο ημίχρονο ανήκει ολοκληρωτικά στους φιλοξενούμενους οι οποίοι μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη αλλά η συμπαγής άμυνα της Ένωσης με πρώτους Αβράμπο και Καραμπέτσο και τους πλάγιους Κουτσούμπα και Παπαχαραλάμπους φρέναραν τις επικίνδυνες επιθέσεις των φιλοξενούμενων. Λίγο έλειψε η ομάδα του Δημήτρη Πούλου να κλέψει το ματς όταν ο νεοεισελθόν Πολυτάρχου ανατράπηκε στο 84’ από τον Γεωργιάδη, ο Κοντογόνης ανέλαβε την εσχάτη των ποινών. Ο Τζουναμάνης ψάρεψε το αδύναμο πλασέ του Κοντογόνη διατηρώντας ανέπαφη την εστία του . Από την ΕΝΩΣΗ κορυφαίος ήταν ο Γιάννης Γιαχρίτσης και η αμυντική γραμμή της ομάδας. Από τον Μανδραικό ξεχώρισαν οι: Αράπογλου, Παπουτσής, Αλήμπας και Τουρνάς. Ο διαιτητής Τάσσης Γ. ελέγχεται για την φάση του πρώτου Ημιχρόνου (Σαμοίλης Δ. και Πασπάτης Α. του συνδέσμου ΑΘΗΝΩΝ)
ΕΝΩΣΗ: Χρόνης, Κουτσούμπας, Παπαχαραλάμπους, Καραμπέτσος, Αβράμπος, Παπαδήμος, Νικολάου (62’ Πολυτάρχου), Γιαχρίτσης Γ., Πλακίδας Μ. (77’ Κοντογόνης) Καφετζόπουλος (30’ Γιαχρίτσης Λ.) και πλακίδας Χρήστος.
Μανδραικός: Τζουραμάνης, Παπουτσής, Γεωργιάδης Π. Παπαπαναγιώτου, Χέλης, Κωνσταντινίδης , Παυλίδης (61’ Τουρνάς), Αλήμπας (77’ Χειμωνίδης) Φώσκολος, Ραπτόπουλος, και Αράπογλου (58’ Γκαβζίδης).

Στον 7ο όμιλο σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
ΠΑΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ-ΧΑΛΚΙΔΑ 1-0
ΘΗΒΑ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ 3-2
ΛΟΥΚΙΣΙΑ-ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 4-1
ΠΟΡΟΣ-ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 0-0
ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΚΥΜΗ 1-0
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ-ΔΑΦΝΗ 0-4
ENΩΣΗ-ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ 0-0

Δεν υπάρχουν σχόλια: