Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Ψήφισμα του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς

Στο ετήσιο Συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012 στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς, οι εκλεγμένοι Αντιπρόσωποι αποφάσισαν ομόφωνα το παρακάτω ψήφισμα.
 Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α
 Απομονώστε τώρα τους φασίστες της Χρυσής Αυγής

 Το φασιστικό αυτό μόρφωμα της αστικής τάξης αποτελεί το μακρύ χέρι του συστήματος και στόχο έχει να χτυπήσει την Εργατική Τάξη, το λαϊκό κίνημα συνολικότερα και όχι μόνο τους μετανάστες. Έχει αναλάβει τη «βρώμικη δουλειά» για χάρη μιας χούφτας πλουτοκρατών, εκείνων δηλαδή που σήμερα τσακίζουν τις ζωές μας, που παρασιτούν από το δικό μας μόχθο.
 Δεν είναι τυχαίο πως οι νοσταλγοί των Ες Ες, των Χιτών και των ταγμάτων ασφαλείας αναπτύσσουν δράση τώρα που κυβέρνηση, τρόικα, Ευρωπαϊκή Ένωση εξαπολύουν νέα βάρβαρα μέτρα που εξαθλιώνουν ολοένα και περισσότερο τη ζωή της εργατικής – λαϊκής οικογένειας.
 Εμείς οι Αντιπρόσωποι του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς δηλώνουμε ότι δεν θα αφήσουμε κανένα φασίστα, κανένα μηχανισμό του συστήματος να χύσει το ρατσιστικό δηλητήριο στις γραμμές της Εργατικής Τάξης.
Τους θυμίζουμε ότι ο λαός της περιοχής μας έχει τεράστια ιστορική πείρα αντίστασης απέναντι στους μπουραντάδες και στους γερμανοτσολιάδες, όπως τους αποκαλούσε ο λαός.
 Όπως τότε έτσι και τώρα μόνο το οργανωμένο και συνειδητά πειθαρχημένο Εργατικό – Λαϊκό Κίνημα, δυνατό σαν γροθιά, μπορεί να τσακίσει τα αφεντικά και τα μαντρόσκυλά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: