Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Νομού Βοιωτίας

Ανάμεσα στα πρώτα θύματα του τερατουργήματος της κυβέρνησης, βρίσκεται και ένα μέλος της «οικογένειάς» μας, μια συναδέλφισσά μας.
 Ελάχιστοι παράγραφοι του πολυνομοσχεδίου αρκούν για να ανατρέψουν τη ζωή όλων μας και να μας αφήσουν χωρίς δουλειά, χωρίς δικαιώματα, χωρίς αξιοπρέπεια, να υποβαθμίσουν παραπέρα την εκπαίδευση, να διευκολύνουν τις ιδιωτικοποιήσεις των «φιλέτων» του δημοσίου.
Πρώτο θύμα του από την «οικογένειά» μας, φαίνεται ότι είναι μια συναδέλφισσα που εργάζεται ως διοικητικός υπάλληλος στη ΔΔΕ Βοιωτίας, με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

 Κι όμως η υπηρεσία δεν καταργείται (τουλάχιστον μέχρι σήμερα) Κι όμως σ’ αυτήν την υπηρεσία δεν περισσεύει κανείς. Αντίθετα, καθώς συνεχίζουν να εργάζονται μόνο 5 διοικητικοί υπάλληλοι, για να λειτουργήσει αποτελεσματικά, αποσπούνται κάθε χρόνο (φέτος 17) εκπαιδευτικοί.
Καλούμε την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας να μην δεχθεί τις οριζόντιες ισοπεδωτικές περικοπές προσωπικού, που ανοίγουν την πόρτα σε κάθε επόμενη απόλυση οποιασδήποτε κατηγορίας υπαλλήλων
 Τα πολλά λόγια είναι πλέον περιττά. Η ΕΛΜΕ Βοιωτίας καλεί όλους τους συναδέλφους,
• Να πάρουv την υπόθεση αυτή στα χέρια τους.
 • Να δώσoυν με όλες τους τις δυνάμεις τη μάχη, για να μην απολυθεί η συναδέλφισσα.
 ΟΙ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ
ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΝΑΣ Θ’ ΑΦΟΡΑ ΕΜΕΝΑ Ή & ΕΣΕΝΑ… ΕΜΑΣ
 ΌΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ Σ’ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: