Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Γιάννης Καράμπελας προς Αλέξη Τσίπρα: « Οι επενδύσεις δεν αποτελούν εθνικό έγκλημα»
Λιβαδειά 16.11.2012
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Ο Αλέξης Τσίπρας με τη χθεσινή του επίσκεψη στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα ανέβασε άλλη μια παράσταση στο δικό του θέατρο σκιών.
Με άλλο ένα άκρως λαϊκιστικό παραλήρημα, κορόιδεψε τους εργαζομένους της εταιρίας μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Με τέτοιες ενέργειες σίγουρα προσφέρει άριστες υπηρεσίες “πολιτικού” μεσίτη και δυστυχώς το μόνο που επιτυγχάνει είναι την απαξίωση και την καταβαράθρωση της αγοραστικής αξίας μιας ισχυρής βιομηχανίας.
 Να μας απαντήσει ο κ. Τσίπρας αν η COSCO στον Πειραιά έφερε απολύσεις ή προσλήψεις, τότε που κάποιοι ανεβαίναν στα κάγκελα για να την αποτρέψουν, και ν’ αφήσει τα μυθεύματα.
 Προτίθεται μήπως να πάρει πίσω τον ΟΤΕ, την COSMOTE, την Ολυμπιακή; Έχει ως όραμα, την εκδίωξη των επενδύσεων; Οι επενδύσεις δεν αποτελούν εθνικό έγκλημα. Εθνικό έγκλημα θα είναι η επιστροφή στην εξουσία, παρωχημένων πολιτικών της δεκαετίας του ’80.
 Ας σταματήσει επιτέλους, ο μεγάλος ηγέτης των μαθητικών καταλήψεων, να εμπαίζει τον ελληνικό λαό κι ας πληρώσει για αρχή το χαράτσι της ΔΕΗ, όπως το πληρώνει ο μισθωτός, ο συνταξιούχος και ο άνεργος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: