Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στις 16 του Νοέμβρη μια μέρα πριν την επέτειο του Πολυτεχνείου, η αστυνομία συνέλαβε στο χώρο εργασίας τους , τον εκπαιδευτικό Αγαπητό Θανάση, μέλος Δ.Σ. Β΄ Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Θεσ/νίκης, και πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΔΟΕ και τους εργαζόμενους στους δήμους Ευόσμου και Κορδελιού, Αρβανίτη Σαράντη και Κυρατζόπουλο Θωμά, τους απήγγειλε κατηγορίες για διατάραξη κοινής ειρήνης και παράνομη βία, λόγω της συμμετοχής τους στην κινητοποίηση των εργαζομένων σε συνέδριο στο χώρο της ΔΕΘ, όπου βρισκόταν και ο Γερμανός πρέσβης, την Πέμπτη 15/11/2012.Οι συνάδελφοι οδηγούνται αύριο σε δίκη.

 Οι συλλήψεις αυτές δεν έγιναν τυχαία. Είναι γνωστή η τακτική καταστολής και ποινικοποίησης των αγωνιστικών κινητοποιήσεων από την τρικομματική συγκυβέρνηση προκειμένου να καμφθεί το φρόνημα των εργαζομένων.
Αλλά ό,τι κι αν κάνουν, όσες συλλήψεις και όσες δίκες κι αν στήσουν, οι αγωνιστές, όλοι οι εργαζόμενοι, ο λαός και η νεολαία δε θα υποταχθούν, δεν θα αναστείλουν την αντίστασή τους, αλλά με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα θα κλιμακώσουν την πάλη τους ενάντια στις απολύσεις, ενάντια στην οικονομική εξαθλίωση που μας επιβάλλουν, ενάντια σε κάθε αντεργατικό μέτρο, για την ανατροπή του συνόλου της πολιτικής συγκυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ.
• ΝA ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΘΕ ΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.
• ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ.
• Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: