Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Με πεντάρα στον τελικό η Ένωση.


Στον ημιτελικό του κυπέλλου η ΕΝΩΣΗ 'Ασπρων Σπιτιών Αντίκυρας επικράτησε με 5-2 της Αναγέννησης Σχηματαρίου. Η αναμέτρηση που διεξήχθει στις 17:00 στο γήπεδο του Αγίου Σπυρίδωνα είχε τα πάντα, αγωνία, όταν η Αναγέννηση ισοφάρισε σε 2-2 και χτύπησαν καρδιές, αρκετά γκολ που δικαίωσαν τους φιλάθλους που παρακολούθησαν το ματς και κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο.
Με χατ τρικ του Μάριου Πλακίδα και από ένα των Λουκά Γιαχρίτση και Τσίκα η Ένωση είναι η πρώτη ομάδα του τελικού και θα αντιμετωπίσει την άνοιξη τον νικητή τού δεύτερου ημιτελικού ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ - ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΛΕΥΚΤΡΩΝ πού θα γίνει την Παρασκευή 23/12/2011.
Ο Δημήτρης Πούλος μετά το παιχνίδι έκανε την εξής δήλωση: Η Ένωση αντιμετώπισε με σοβαρότητα τον θεσμό του κυπέλλου. Πέρυσι, φτάσαμε στον τελικό αλλά δεν καταφέραμε να το κατακτήσουμε, φέτος όμως, πιστεύω να τα καταφέρουμε. Για το σημερινό παιχνίδι, δείξαμε ομάδα κάποια διαστήματα που αυτό αρκούσε στο να κερδίσουμε το ματς. Τώρα στο μυαλό μας έχουμε μόνο το επόμενο εντός έδρας με τα Λουκίσια που είναι ένα κομβικό παιχνίδι για την ομάδα. Πιθανόν την νέα μεταγραφική περίοδο να κάνουμε κάποιες διορθωτικές κινήσεις. Εύχομαι καλά Χριστούγεννα και καλή Χρονιά σε όλους.
ΕΝΩΣΗ: Γκουλής(Δερβέναγας) Λαζάρου , Καραμπέτσος , Αβράμπος , Παπαχαραλάμπους , Παπαδήμος , Γιαχρίτσης Γ(Ιγκλέζος) , Γιαχρίτσης Λ , Τζίκας , Πλακίδας Μ. Νικολάου (Πλακίδας Χ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: