Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Από του Μασκλουβά στα σαλόνια.

Και οι τέσερεις είναι υπέροχοι
Γιάννης Ιωάννου.
Από το 1996 αγωνίζεται στην θέση του σέντερ μπακ ξεκινώντας από την παιδική ομάδα του Αντικυρέα. Ο 27χρονος πλέον, αμυντικός άρχισε την επαγγελματική του καριέρα στην Παναχαϊκή το 2001. Στο δεύτερο μισό της περιόδου 2003-04 μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ ακολούθησαν οι Αχαϊκή, Φωκικός Άμφισσας, Χαϊδάρι και Βύζας Μεγάρων. Στους «κοκκινόμαυρους» επέστρεψε στο δεύτερο μισό της περιόδου 2010-11 και αγωνίζεται εκεί μέχρι σήμερα.

Παναγιώτης Κόρμπος

Το καινούριο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ, από φέτος ο Παναγιώτης. Ο 26χρονος , ποδοσφαιριστής με καταγωγή από τη Δαύλεια όπου μεγάλωσε και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την παιδική ομάδα του Α.Π.Ο ΠΑΝΑΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ. Σε ηλικία 15 ετών τον εμπιστεύτηκε ο Α.ΠΟ ΑΝΤΙΚΥΡΕΑΣ και καθιερώθηκε στην βασική εντεκάδα. Στα 17 του πήρε μεταγραφή στην Χακληδόνα και μετά είχε την εξής πορεία:
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (δανεικός), ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ(δανεικός), ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ(δανεικός), ΤΡΙΚΑΛΑ ΑΟ , ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ.
Σωτήρης Σωτηρίου.

Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στα ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Την αθλητική του καριέρα ξεκίνησε ως ποδοσφαιριστής στην ομάδα του Αντικυρέα όπου διακρίθηκε και έδωσε ελπίδες για καλή ποδοσφαιρική πορεία. Η μεγάλη του όμως αγάπη ήταν το βόλευ που τον κέρδισε ολοκληρωτικά. Παράλληλα με τις σπουδές του στην Θεσσαλονίκη αγωνίστηκε με τις ομάδες Μακεδονικό, Ν. Μουδανιά και τον Ηρακλή. Από το 2009 μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό. Έχει ύψος 1.98 και αγωνίζεται ως διαγώνιος.





Δημήτρης Ιωάννου.

Γεννήθηκε στις 15/3/1977 στην Αντίκυρα. Αρχικά έκανε δελτίο ποδοσφαιριστή στον Μεδεώνα, το 1992 έπαιξε με τον Αντικυρέα και ξεκίνησε την ανοδική του πορεία από τον Φωκικό, μεταγράφηκε στην Α’ Εθνική, αρχικά στην Παναχαϊκή, Ηρακλή, Απόλλων Καλαμαριάς , Ατρόμητο Αθηνών, Α.Ο. Κέρκυρας και φέτος αγωνίζεται στον Λεβαδειακό.
Θέση: Αμυντικός Μέσος

ΝΑ ΕΥΧΥΘΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ και ΚΑΛΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: