Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Ένωση Άσπρα Σπίτια- Αντίκυρα Α.Ο. Κύμης 4-0.

Τεσσάρα η ΕΝΩΣΗ

Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης ήθελαν ένα δεύτερο γκολ για να απελευθερωθούν, ένα δεκάλεπτο με τρία τέρματα, όμορφο ποδόσφαιρο και περίτεχνες ενέργειες ήταν όλα τα λεφτά. Για μία ακόμα φορά οι φίλαθλοι γέμισαν την εξέδρα του γηπέδου και ενθάρρυναν κάθε προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.
Η πρώτη καλή ευκαιρία στο ματς ήταν στο 11’ όταν γύρισμα του Μάριου Πλακίδα στη πλάτη του Κύρου πρόλαβε και έδιωξε μα υπερένταση σε κόρνερ ο ίδιος παίχτης. Μετά από δύο λεπτά φάουλ που εκτέλεσε ο Παπαχαραλάμπους απέκρουσε στη γραμμή με το κεφάλι ο Φωτιάς. Στο αμέσως επόμενο λεπτό πάλι ο Παπαχαραλάμπους από δεξιά βρήκε πολύ ωραία τον Χρήστο Πλακίδα ο οποίος με προσποίηση πλάσαρε για να ανοίξει το σκορ.

Λίγες καλές στιγμές ως το τέλος του ημιχρόνου, με βεβιασμένες ενέργειες, άγχος και νεύρα αναζητούσαν οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Πούλου ένα δεύτερο γκολ. Το ίδιο σκηνικό επικράτησε και στην επανάληψη ως την στιγμή της αποβολής του Κύρου με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι φιλοξενούμενοι μένοντας με 10 παίχτες έπαιξαν πιο ψηλά, βγήκαν στην επίθεση, προσπάθησαν να δημιουργήσουν ρήγματα στην άμυνα της Ένωσης, αλλά δεν έφτασαν για να απειλήσουν την εστία του Χρόνη. Η φλύαρη υπεροχή της Κύμης διήρκησε ως το τελευταίο τέταρτο του αγώνα. Στο 78’ φάουλ που εκτέλεσε ο Παπαχαραλάμπους στον Μάριο Πλακίδα στο ύψος της περιοχής, κατέληξε στα δίχτυα του Παπαδόπουλου μετά από προβολή του Χρήστου Πλακίδα. Από κει και μετά σαν κάτι να άλλαξε, πίεση στην επίθεση, εναλλαγές στο κέντρο και σωστές μεταβιβάσεις διαμόρφωσαν το 4-0.
Στο 80’ ο Πολυτάρχου πίεσε τον Παπαδόπουλο και στη κόντρα, ο επιθετικός της Ένωσης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Λίγο πριν το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Δημητρόπουλου ο Λαζάρου εκτέλεσε φάουλ από δεξιά βρήκε τον Νικολάου στο ύψος της περιοχής όπου με καταπληκτική κεφαλιά έγραψε το τελικό 4-0. Το απροσπέλαστο δίδυμο Καραμπέτσος-Αβράμπος, Παπαχαραλάμπους και Μάριος Πλακίδας ήταν οι καλύτεροι της Ένωσης, ενώ από τον Α.Ο. Κύμης διακρήθηκαν οι, Αναστασίου, Σαββίδης, Ηλίας και Γεωργουδάκης.Ο Δημητρόπουλος, με βοηθούς τους: Φαρμάκη, Δημόπουλο (Δυτ. Αττικής)τα πήγαν πολύ καλά.
ΕΝΩΣΗ:  Χρόνης , Λαζάρου,Παπαχαραλάμπους, Καραμπέτσος, Αβράμπος, Παπαδήμος, Κουτσούμπας ( 85 Δημόπουλος) Γιαχρίτσης Γ. Μάριος Πλακίδας , Καφετζόπουλος(71 Πολυτάρχου) και Χρήστος Πλακίδας ,(79’ Νικολάου.)
Α.Ο. Κύμης: Παπαδόπουλος, Αναστασίου Β., Μπλατσιώτης, Κύρου, Καλογερόπουλος, Σαββίδης, ( 79’ Γουδέλης), Φωτιάς, Ηλίας, Τσαλιάγκας,( 65 Παριανός), Γκάτσης και Γεωργουδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: