Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Εντυπωσιακή νίκη για την ΕΝΩΣΗ επί του Ασπρόπυργου με 0-5

Ευκολότερα απ' ότι αναμενόταν καθάρισε η Ένωση στον Ασπρόπυργο περνώντας ένα ευχάριστο Κυριακάτικο απόγευμα. Δεδομένων των απουσιών, ο Δημήτρης Πούλος παρουσίασε αρκετά νέα πρόσωπα έτσι "έσπασαν το ρόδι" οι , Σταμούλης, Γαλάνης και Καλιακμάνης ο οποίος μάλιστα σημείωσε και γκολ. Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, με την ομάδα του Ασπρόπυργου να μην καταφέρνει να σταθεί στον αγώνα σε καμία περίπτωση και την Ένωση να απειλεί ακόμα και με ευρύτερο σκορ. Ο αγώνας δεν χρήζει οποιουδήποτε σχολιασμού αφού η γηπεδούχος αγωνίζεται με νεανικό κατά βάση σύνολο και δεν έχει μεγάλες απαιτήσεις .

Στο 20 Χρήστος Πλακίδας άνοιξε το σκόρ με το οποίο τελείωσε και το πρώτο ημίχρονο. Στο 55 ο Κουτσούμπας με κεφαλιά διπλασίασε τα τέματα για την Ένωση ενώ 5 λεπτά αργότερα ο Νικολάου έκανε το 3-0 στο 68’ ο Κουτσούμπας ανέβασε το σκορ και τα προσωπικά του γκολ για να σφραγίσει την νίκη και την παρθενική του εμφάνιση μετά την πολύμηνη παραμονή του εκτός γηπέδων ο Νίκος Καλιακμάνης.
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Τσίγκος, Αντωνιάδης (52' Μαυρίδης), Φαγκόπουλος, Σημαιοφορίδης, Βράτζας, Πεΐδης, Μουρτζάκας Καμμενίδης, Σιδηρόπουλος, Βασιλειάδης, Λακάι (60 Μαρτίδης)
ΕΝΩΣΗ: Γκουλής , Σταμούλης ,Λιάκος, Καραμπέτσος Δ., Αβράμπος, (65 Πλακίδας Μ) Κοντογόνης (72 Γαλάνης) , Πολυτάρχου, (59 Καλιακμάνης) Κουτσούμπας, Νικολάου, Γιαχρίτσης Λ. και Χρήστος Πλακίδας.

Όλα τα αποτελέσματα του 7ου ομίλου.
ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ – ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: 2-3
ΧΑΛΚΙΔΑ – ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ: 1-1
ΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ: 1-0
ΑΟ ΚΥΜΗΣ – ΠΟΡΟΣ: 3-2
ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΘΗΒΑ: 1-0
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ – ΕΝΩΣΗ ΑΣΠΡΑ ΣΠΙΤΙΑ: 0-5
ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ 2011 – ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ: 1-0

Δεν υπάρχουν σχόλια: