Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

- Επεισόδιο με ξυλοδαρμό μεταξύ Απόστολου Γκλέτσου και συνεργάτη του

- Καταγγελίες βόμβα στο LR από το Δήμαρχο Στυλίδας
- Δεν είμαι σε θέση να μιλήσω λέει ο Ευάγγελος Κυριακίδης
Ο Απόστολος Γκλέτσος νοσηλεύεται το νοσοκομείο Λαμίας όπως και ο συνεργάτης του Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Στυλίδας και υπεύθυνος της "Παραμυθοχώρας" Ευάγγελος Κυριακίδης, με τον οποίο είχε σοβαρό επεισόδιο ξυλοδαρμού, με αποτέλεσμα να καταλήξουν και οι δυο στο νοσοκομείο Λαμίας.
Οι καταγγελίες του Δημάρχου Στυλίδας στο LamiaReport είναι πολύ σοβαρές και όπως είπε στο Δημήτρη Κωνσταντόπουλο τις έκανε στην Αστυνομία και στους άνδρες της Ασφάλειας, που μετέβησαν στο νοσοκομείο.

Ο Δήμαρχος Στυλίδας, όπως μας κατήγγελε, ζήτησε τα κλειδιά της "Παραμυθοχώρας" από το συνεργάτη του, μετά από καταγγελίες που είχε για χρήση ουσιών αργά τη νύχτα.
Ο συνεργάτης του αρνήθηκε και ακολούθησε συμπλοκή. Η Στυλίδα θα καθαρίσει από τους αλήτες. Ή αυτοί ή εγώ... όταν άκουσα τις καταγγελίες τρελλάθηκα... είπε μεταξύ άλλων στο LR
Σε επικοινωνία που είχαμε με το περιβάλλον του κ. Ευάγγελου Κυριακίδη, που νοσηλεύεται στο θάλαμο βραχείας νοσηλείας στο νοσοκομείο της Λαμίας, μας είπαν ότι ο κ. Κυριακίδης δεν είναι σε θέση να κάνει δηλώσεις, διότι πονάει και ζαλίζεται.
ΠΗΓΗ: LamiaReport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: