Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Τελικά βρέθηκε ποιός έχει την θωρακισμένη BMW των 750.000 ευρώ

Το υπερπολυτελέστατο αυτοκίνητο που αποτελεί πρόκληση για τους έλληνες πολίτες που αγωνίζονται κατά της εξαθλίωσης χρησιμοποιείται από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο.
 Πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα που προκύπτουν από μια ερώτηση δυο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.
 Το ένα είναι ποιός αποφάσισε να αγορασθεί θωρακισμένη BMW από το ελληνικό δημόσιο, η αξία της οποίας έφτασε τα 750.000 ευρώ!
 Το άλλο είναι αν αυτό το υπερπολυτελές αυτοκίνητο χρησιμοποιείται ακόμα και σήμερα! Και τελικά χρησιμοποιείται και μάλιστα από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο.

 Μόνο οργή μπορεί να προκαλέσει το γεγονός ότι την ώρα που ο τότε πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου μιλούσε για περιστολή των δαπανών από δημόσιους λειτουργούς και για αυτοκίνητα οικολογικά, όλα αυτά αποδεικνυόταν ότι ήταν λόγια και μόνο λόγια! Σύμφωνα με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθη Παναγούλη και Νάσο Αθανασίου, η θωρακισμένη BMW αγοράστηκε από το ελληνικό δημόσιο επί θητείας στο υπουργείο Οικονομικών του Γιώργου Παπακωνσταντίνου.
 Στην ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή αναφέρουν ότι η αξία του αυτοκινήτου σύμφωνα με δημοσιεύματα του τύπου ανήλθε στα 750.000 ευρώ και το χρησιμοποιούσαν τόσο ο κ. Παπακωνσταντίνου όσο και ο επόμενος υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2012/09/bmw-750000.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια: