Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Ανεργία, Δίκτυα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ομάδες Εμψύχωσης Εργαζομένων και Ανέργων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Επαρχίας Λιβαδειάς στο πλαίσιο του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς που αναπτύσσει, διοργανώνει συζήτηση- ενημέρωση με θέμα : «Ανεργία, Δίκτυα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ομάδες Εμψύχωσης Εργαζομένων και Ανέργων».
Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου στις 7.00΄ το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς, με ομιλητές τον επιστημονικό συνεργάτη του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ (ΙΝΕ/ΓΣΕΕ) Δημήτρη Κατσορίδα και τον ψυχολόγο και στέλεχος πρόληψης «Αθήνα Υγεία» - ΟΚΑΝΑ Γιώργο Λεχουρίτη.
 Στόχος του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς είναι να δημιουργηθούν ομάδες οι οποίες θα παρέχουν συγκεκριμένες δράσεις για την δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη και την αντιμετώπιση ψυχικών δυσκολιών που συνοδεύουν τόσο τους άνεργους όσο και τους εργαζόμενους, όσο ακόμα εργάζονται, οι οποίοι αντιμετωπίζουν την επισφάλεια και το φάσμα της απόλυσης, καθώς και όλους τους πολίτες.
Σκοπός των ομάδων στήριξης είναι οι άνεργοι και οι εργαζόμενοι να έχουν την ευκαιρία να εκφραστούν, να μιλήσουν, να μοιραστούν συναισθήματα, να έρθουν σε επαφή με ανθρώπους που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα και έτσι όχι μόνο να δεχτούν αλλά και να δώσουν βοήθεια.
 Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: