Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Κάντε κλίκ στο protimoellinika!



Σημαντική ανταπόκριση δείχνει να έχει η καμπάνια-συζήτηση για την προτίμηση των Ελληνικών Προϊόντων από τους καταναλωτές και το ρόλο του Τύπου και των social media που διοργανώνει το Κίνημα Πολιτών «Καταναλώνουμε Ό,τι Παράγουμε» την προσεχή Πέμπτη στην Αθήνα (στο ΒΕΑ, οδός Ακαδημίας. ώρα 11 πμ), με την συμμετοχή και παρουσία όλων των κοινωνικών εταίρων (ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΒΕ, ΣΕΒ, ΚΕΔΕ κ.α).

Πρόκειται για ένα κίνημα που ξεκίνησε σιγά-σιγά πέρυσι και έχει ήδη αναπτυχθεί οργανωτικά στην επαρχία αλλά πολύ περισσότερο πέρασαν στον κόσμο τα μηνύματά του, που είναι φυσικά αίτημα και αναγκαιότητα: «Ντύνομαι, Τρώω, Κάνω Τουρισμό Ελληνικά!» (διαβάστε σχετικά εδώ). Όπως λένε στελέχη του κινήματος, έχει γίνει συνείδηση οχι μόνο των Ελλήνων καταναλωτών αλλά και των Ελλήνων Παραγωγών και Επιχειρηματιών. Η ιστοσελίδα του Κινήματος (www.protimoellinika.gr) παρέχει πολλά στοιχεία που βοηθούν τον πολίτη καταναλωτή.



Στην συνέντευξη τύπου της Πέμπτης θα ακουστούν και οι απόψεις των ΜΜΕ για την καμπάνια και το πως μπορούν να βοηθήσουν να γίνει η επιλογή προιόντων και υπηρεσιών μια συνειδητή και υπεύθυνη πράξη του πολίτη. Μια πράξη που να έχει μόνο εξυπηρέτηση των καθημερινών αναγκών αλλά και να τη συνδέει με το σήμερα και τις θέσεις απασχόλησης των Ελλήνων καθώς και με το αύριο των παιδιών του! Αν όλοι προτιμήσουμε να υποκαταστήσουμε το 20% των προιόντων που είναι εισαγόμενα με ελληνικά, τότε θα δημιουργηθούν αμέσως-αμέσως 600.000 θέσεις εργασίας.

Σκεφθείτε καλά, όταν είστε μπροστά στο ράφι, είναι το μήνυμα που στέλνουν τα στελέχη του «Καταναλώνουμε ο,τι παράγουμε»!


Δεν υπάρχουν σχόλια: