Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Εύκολο απόγευμα για την Ένωση. 2-0 τον Πόρο.


Η ομάδα της Ένωσης ΑΣΑ στον αγώνα εναντίον του Πόρου κατάφερε και πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης. Στο πρώτο ημίχρονο η Ένωση είχε την υπεροχή αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα σε δυο κλασικές ευκαιρίες , στο 17' με κεφαλιά ο Νικολάου έστειλε την μπάλα άουτ και στο 25' από κοντινή θέση ο Παπαδήμος σούταρε αλλά ο Παπαχριστόπουλος απέκρουσε επάνω στη γραμμή. Στο δεύτερο ημίχρονο στο 75' μετά από σέντρα του Γιαχρίτση Λ. στο δεύτερο δοκάρι ο Πλακίδας Χ. με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 89' ο Πλακίδας Μ. πλάσαρε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2 - 0 . Στον ίδιο παίχτη δεν δόθηκε στο 80' πέναλτι από τον διαιτητή Κοσικίδη, όταν ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα .
Το τρίο Κοσικίδης, Απτοσόγλου, Δόσης (Αθηνών)ΜΈΤΡΙΟΙ.
Ενωση ΑΣΑ: Γκουλής , Σταμούλης , Παπαχαραλάμπους , Καραμπέτσος , Αβράμπος , Παπαδήμος(60' Γιαχρίτσης Λ) , Πολυτάρχου , Κουτσούμπας , Νικολάου(60' Πλακίδας Μ.) , Τζίκας(72' Γιαχριτσης Γ) ,Πλακίδας Χ.
Πόρος: Παπαχρηστοπουλος , Δρούγκας , Νίνης , Βλάχος ,Παπαπέσιος , Σιδηρόπουλος(78΄Γιουργούσης) , Μπιζιώτας , Ζώρας , Κουρκούνας , Mecani , Μπομπάϊ

Δεν υπάρχουν σχόλια: