Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Κυπελλούχος Βοιωτίας η Ένωση. 2-0 τα Λεύκτρα.

Στο κατάμεστο Ενωσιακό γήπεδο στον Άγιο Σπυρίδωνα η Ένωση Άσπρων Σπιτιών Αντίκυρας, επικράτησε του Επαμεινώνδα με 2-0 και δίκαια στέφτηκε κυπελλούχος Βοιωτίας. Δυνατά ξεκίνησαν το παιχνίδι οι τυπικά φιλοξενούμενοι αλλά ατύχησαν στο ενδέκατο λεπτό όταν ο Ρόκας σε σέντρα του Μάριου Πλακίδα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Μπότση σημειώνοντας το 1-0. Η Ένωση ισορρόπησε ο ματς, επέβαλε το ρυθμό της, έδειξε αποφασισμένη να πάρει τα ηνία του αγώνα και δεν κινδύνεψε σε καμία περίπτωση από τους αντιπάλους. Έτσι το παιχνίδι κύλησε χωρίς πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, κυριάρχησε η δύναμη και η αμυντική τακτική επιδιώκοντας μόνο αντεπιθέσεις, μάλλον οι δύο προπονητές ήθελαν αρχικά να διαφυλάξουν το μηδέν στην άμυνα. Παρόλα αυτά οι φίλαθλοι παρακολούθησαν ένα καλό παιχνίδι με εναλλαγές στη μεσαία γραμμή και περίτεχνες ενέργειες . Η ποιότητα στο παιχνίδι του Λουκά Γιαχρίτση έλαμψε για άλλη μία φορά και επιβραβεύτηκε με ένα εξίσου όμορφο πλασέ του Χρήστου Πλακίδα που δέχτηκε την ασίστ του πετυχαίνοντας το 2-0 στο 59’ σφραγίζοντας τη νίκη για την Ένωση.

Τον αγώνα παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας Γιάννης Πατσαντάρας, ο οποίος έκανε και την απονομή στους κυπελλούχους, ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Μίχος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νίκος Παπαναγιώτου, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΒοιωτίας, ο Γιάννης Καραβάς και ο Δημήτρης Μπουφούνος. Το ΔΣ της Ένωσης Π.Σ.Β. τίμησε για την προσφορά του στο Βοιωτικό ποδόσφαιρο τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Λεβαδειακός, Γιάννη Κομπότη και τον πρώην Γ.Γ. της ΕΠΣΒ, Λουκά Κουτριάρη. Ακολούθησε η απονομή στην φιναλίστ ομάδα των Λεύκτρων και στη συνέχεια ο λόγος στους κυπελλούχους της 38ης διοργάνωσης του κυπέλλου ερασιτεχνών ομάδων Βοιωτίας.

ΕΝΩΣΗ: Γκουλής , Γιαχρίτσης Γ. , Παπαχαραλάμπους, (79’ Γαλάνης) Καραμπέτσος Γ, Αβράμπος, Παπαδήμος, ( 74’ Καραμπέτσος Δ.), Τσίκας, Μάριος Πλακίδας , Νικολάου(70’ Πολυτάρχου) Γιαχρίτσης Λ. και Χρήστος Πλακίδας

Επαμεινώνδας Λεύκτρων: Μπότσης, Ρόκας Ι., Τσακανίκας, Γιαννάκης, Ευθυμίου, Καναρής, Βυλλιώτης, Αποστόλου ( 71’ Παπάς) Λάμπρου (58’ Κοτώρος) Κούκος (65’ Ρόκας Κ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: