Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Χωρίς ρεύμα, το αγροτικό ιατρείο Αντίκυρας

"Αγρόν ηγόραζαν..." οι υπεύθυνοι

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ δεν διέκοψε το ρεύμα μόνο στο υπουργείο υγείας εξαιτίας των ανεξόφλητων λογαριασμών της ΔΕΗ, που φθάνουν τα 856 εκατομμύρια ευρώ αλλά και σε όσους άλλους χρωστούν.
Στο σκοτάδι βρίσκεται εδώ και μέρες το αγροτικό ιατρείο Αντίκυρας αφού το Υπουργείο Υγείας η το γενικό κρατικό νοσοκομείο δεν πλήρωσε τους λογαριασμούς στην εταιρεία παροχής ηλεκτρικής ενέργειας με αποτέλεσμα να του κόψει το ρεύμα.
Οφειλές επίσης υπάρχουν και στον ΟΤΕ με διακοπή της τηλεφωνικής γραμμής. Οι εντολές για τη χρήση των εφαρμογών της ηλεκτρονικής καταγραφής παρακλινικών εξετάσεων/ιατρικών πράξεων και της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης φαρμάκων μάλλον χρειάζονται και ρεύμα και τηλέφωνο.
Ο νέος επιστήμονας που θα αναλάβει τα καθήκοντα του αγροτικού γιατρού και θα αντιμετωπίσει τέτοιες καταστάσεις μάλλον θα απογοητευθεί και οι υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας, με τα ανυπέρβλητα προβλήματα στην Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη από την αδιαφορία και τις ολιγωρίες του Yπουργείου η του Yγειονομικού Kέντρου πρέπει να αντιμετωπίζονται με σεβασμό και
να αναλαμβάνουν πλήρως την ευθύνη για την υγεία του πολίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: