Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Πρώτη ήττα για την Ένωση και αποκλεισμός από τον τελικό κυπέλου.

Στον τελικό ο Επαμεινώνδας- Παρνασσός
Με γκολ του Τζίκα (πρώην ποδοσφαιριστής της Ένωσης), ο Επαμεινώνδας Λεύκτρων κέρδισε 1-0’την Ένωση Άσπρων Σπιτιών – Αντίκυρας και πέρασε στον τελικό του κυπέλλου Βοιωτίας όπου θα αντιμετωπίσει τον Παρνασσό Αράχωβας.
Παράλληλα η ομάδα των Λεύκτρων ανάγκασε την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος στην πρώτη της ήττα τη φετινή χρονιά.
 Έγινε ένα αρκετά καλό παιχνίδι με τις δυο ομάδες να διατηρούν ισορροπημένο τον αγώνα και να δημιουργούν αρκετές φάσεις μπροστά και στις δυο εστίες.
Η διαφορά που έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας των Λεύκτρων ήταν αφ' ενός μεν το γκολ του Τζίκα στο 62’ με απ' ευθείας κτύπημα φάουλ (η μπάλα βρήκε και το οριζόντιο δοκάρι πριν καταλήξει στα δίχτυα του Δερβέναγα) και αφ' ετέρου οι δυο μεγάλες αποκρούσεις του Αναστασίου στις καθυστερήσεις που έδωσαν και το εισιτήριο για την ομάδα των Λεύκτρων στον τελικό. Στο 91’ ο γκολκίπερ του Επαμεινώνδα απέκρουσε πάνω στη γραμμή την εξ επαφής κεφαλιά του Καραμπέτσου και στο αμέσως επόμενο λεπτό έκανε πάλι το ίδιο σε εξ επαφής κεφαλιά του Παπαδήμου.

Παράλληλα η ομάδα του Βαγγέλη Φράγγα ήταν πολύ καλά διαβασμένη και είχε πολύ καλή και σωστή αμυντική λειτουργία. Από την πλευρά της η Ένωση δεν είχε σωστές επιθετικές αντιδράσεις μετά το γκολ που απ' ότι φάνηκε αποσυντόνισε την ομάδα του Δημήτρη Γεραντώνη με συνέπεια να έχει καλή μεν κυκλοφορία αλλά επιθετική φλυαρία. Να πούμε ότι μόλις στο 10’ ο γκολκίπερ της ομάδας του Επαμεινώνδας Κώστας Ζωγράφος τραυματίστηκε και αποχώρησε.
 Διακρίθηκαν οι Λάμπρου Ι.‚ Τζίκας‚ Αναστασίου‚ Τσακανίκας‚ Μακρυπούλιας (Επαμ.) και οι Γιαχρίτσης Ι.‚ Γιαχρίτσης Λ.‚ Πολυτάρχου‚ Καραμπέτσος Ι. (Ένωση).
Άριστη η διαιτησία του Βίκτωρα Χρήστου (Φλώτσιος Θ. – Μυλωνάκης. Τέταρτος διαιτητής ο Κώστας Βασιληλάς.
 Επαμεινώνδας: Ζωγράφος (10’* λ.τ. Αναστασίου)‚ Παναγιώτου‚ Τσακανίκας‚ Μακρυπούλιας‚ Παππάς‚ Κοτώρος‚ Βυλλιώτης (88’* Λάμπρου Φ.)‚ Κόκκαλης‚ Τζίκας‚ Λάμπρου‚ Παπαναστασίου.

Ένωση: Δερβέναγας‚ Παπαλίτσας‚ Γαλάνης‚ Καραμπέτσος Ι.‚ Γιαχρίτσης Ι.‚ Παπαδήμος‚ Πολυτάρχος‚ Γιαχρίτσης Λ.‚ Καλλιακμάνης (70’* Καντό)‚ Πλακίδας Μ. (75’* Κοντογόνης Π.)‚ Πλακίδας Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: