Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Παρέμβαση του Στάθη Γιαννέλου για την Απεργία πείνας του εργαζομένου στο ''Αλουμίνιο'', Τάκη Οικονόμου

Από τα blogs ενημερώθηκα για την απεργία πείνας του συνδικαλιστή Τάκη Οικονόμου, με τον οποίον μεγαλώσαμε μαζί στη Παραλία Διστόμου όντας παιδιά εργαζομένων κι οι δύο.
Κάνω την παρέμβαση αυτή πριν αρχίσει να τίθεται σε κίνδυνο η ζωή του Τάκη σεβόμενος απόλυτα τις αρχές του,αλλά πιστεύοντας ακράδαντα ότι ο διάλογος μπορεί να λύσει όλα τα προβλήματα.
 Όλοι όσοι μεγαλώσαμε εκεί γνωρίζουμε πόσα προσέφερε το ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ στον τόπο μας αλλά και πόσα οι γονείς μας στο ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ εργαζόμενοι εκείνα τα χρόνια κάτω από αντίξοες συνθήκες'
 Καλώ τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου να συγκαλέσει συνάντηση με την Διεύθυνση του Εργοστασίου και το Σωματείο των Εργαζομένων προς εξεύρεση λύσης. Δεν πρέπει με τίποτα να επιτρέψουμε να γίνει Πάτρα η περιοχή μας. Υπενθυμίζω προς όλες τις πλευρές ότι τα κλειστά εργοστάσια δεν χρειάζονται ούτε διευθυντές ούτε συνδικαλιστές..αλλά ούτε κέρδη βγάζουν.
 Ο υγιής διάλογος δεν έβλαψε ποτέ και πάντα υπάρχουν λύσεις ώστε να έχουμε ένα σωστά αναπτυσσόμενο εργοστάσιο με ικανοποιημένους εργαζόμενους.
 Κάνω έκκληση στον φίλο μου τον Τάκη να σταματήσει την διαμαρτυρία του πριν υπάρξουν επιπλοκές στην υγεία του και δεσμεύoμαι προσωπικά να φέρω το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο της ερχόμενης Παρασκευής ώστε να δρομολογηθούν οι ενέργειες Είμαι βέβαιος ότι τόσο ο ΄κ Βαγγέλης Μυτιληναίος με τη σημαντική διαδρομή στο επιχειρείν στην Ελλάδα, και τα Διευθυντικά στελέχη του, όσο και το Σωματείο και οι Εργαζόμενοι θέλουν το εργοστάσιο ΥΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟ.,Ας το προσπαθήσουμε λοιπόν .
Στάθης Γιαννέλος
Δημοτικός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: