Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΠΕΡΓΟ ΤΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ «Η ΑΡΤΕΜΙΣ»

13 Δεκεμβρίου 2012
ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
Ο Τάκης Οικονόμου, βιομηχανικός εργάτης αλλά και συνδικαλιστής πιστός στις αρχές του και συνεπής απέναντι στους συναδέλφους του…., απ’ την αρχή διάλεξε δύσβατο δρόμο και επικίνδυνο τρόπο για να ακουστεί. Και εμείς ειδικά, περισσότερο από όλους, επιτρέψτε μας να το γνωρίζουμε καλύτερα.
Στον αγώνα του αυτό δεν μπορεί παρά να είμαστε αλληλέγγυοι.
 Γιατί απ’ την αρχή στην ίδια πλευρά του ποταμού βρισκόμαστε, όσο και αν πολλοί μοχθούν να πείσουν για το αντίθετο. Και είναι γνωστό πως οι δίκαιοι αγώνες στο τέλος δικαιώνονται, όσο και αν ένα δάχτυλο στιγμιαία μπορεί να φαντάζει σαν τέλεια κρυψώνα. Αλήθεια τι περίεργο: Ούτε μια ανακοίνωση από τα Εργατικά Κέντρα, από τους τοπικούς βουλευτές, από τους τοπικούς «άρχοντες», από τα κόμματα ….. Στα χρόνια της απόλυτης σιωπής, ένας Συμπολίτης μας φωνάζει στους ΝΕΝΕΚΟΥΣ της διαπλοκής ξενόφερτους και ντόπιους.
 Και είναι γνωστό πως τους «ΝΕΝΕΚΟΥΣ» δεν τους ενδιαφέρει η τύχη των πολλών παρά μονάχα η πάρτη τους. Ελπίζουμε οι συνάδελφοί του να τον ακούσουν!
 Τάκη Οικονόμου συγχώρεσέ μας για την κοινοτυπία :
 Αγώνες χαμένοι είναι αυτοί που δεν δόθηκαν!
 Καλό Κουράγιο!

1 σχόλιο:

Argi είπε...

ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ
ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.ΣΑΝ ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΗΛΩΝΩ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΤΑΚΗ.

ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΙΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ.(ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΠΕΣΙΝΕ)