Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Βρέθηκε ο μάστορας για την Ένωσης

Γρουσούζικο το « 13’»
Την έκπληξη της αγωνιστικής έκαναν οι Πλαταιές κι έβαλαν φωτιά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Η ομάδα του Σπύρου Μπέκα με δυο γκολ του Κατσογιάννη κέρδισε μέσα στα Άσπρα Σπίτια την πρωτοπόρο Ένωση και την ανάγκασε στην πρώτη φετινή της ήττα στο πρωτάθλημα. Η δε νίκη των φιλοξενούμενων παίρνει μεγαλύτερη σημασία αφού έχανε και κατόρθωσε μέσα σε μια δύσκολη έδρα να γυρίσει το παιχνίδι.
Οι γηπεδούχοι μάλλον «προσγειώθηκαν» ανώμαλα αφού στις δυο τελευταίες αγωνιστικές έχουν πάρει μόλις ένα βαθμό και νοιώθουν την καυτή ανάσα του Επαμεινώνδα.
Οι πρωτοπόροι πάντως ειδικά στο α΄ ήταν καλύτεροι‚ είχαν σπουδαίες ευκαιρίες ενώ πέντε λεπτά πριν το τέλος του α’ μέρους απώλεσαν πέναλτι. Οι φιλοξενούμενοι ειδικά στην επανάληψη είχαν ψυχικά αποθέματα‚ έπαιξαν έξυπνα με αντεπιθέσεις και κατόρθωσαν να «αποδράσουν» με μια μεγάλη νίκη.
Μόλις στο 11’ ο Χρήστος Πλακίδας με πλασέ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους κάνοντας το 1-0. Δυο λεπτά αργότερα όμως ο Κατσογιάννης έφερε το παιχνίδι στα ίσια ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στο 40’ ο Πολυτάρχου εκτέλεσε πέναλτι αλλά ο Χιλά απέκρουσε. Στο 79’ ήρθε το σοκ για τους γηπεδούχους όταν και πάλι ο Κατσογιάννης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γκουλή γράφοντας το 1-2.
Διακρίθηκαν οι Αντωνιάδης‚ Παπαδήμος‚ Γιαχρίτσης Λ.‚ Καραμπέτσος Ι. (Ένωση) και οι Κατσογιάννης‚ Γκίκας‚ ραχούτης‚ Τζότζολης (Πλατ.). Αρίστη η διαιτησία του Παπαδά (Πούλος – Ξηρογιάννης).

 By StereaSports

Δεν υπάρχουν σχόλια: