Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ O ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ

Χθες βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο οσοι παραβρέθηκαν έγιναν μάρτυρες μιας κωμικοτραγικής κατάστασης.
Ανάμεσα σ ένα ορυμαγδό κραυγών όπου ο καθένας έπαιρνε το λόγο όποτε ήθελε παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του προέδρου του Δ.Σ,με ψηφοφορίες express περνούσαν θέματα η επιχειρήθηκαν να περάσουν θέματα που καταστρατηγούν κάθε έννοια δικαίου και νομιμότητος.
Χιλιομετρικές αποζημιώσεις μελών εταιρειών,επιδότηση εταιρειών για ρύθμιση χρέους λόγω άδικης απόλυσης εργαζομένης που τοποθετήθηκε απο τον ΟΑΕΔ ,χωρίς να αναζητείται ποιός ήταν αυτός που είχε την φαεινή ιδέα να απολύσει άτομο επιδοτούμενο απο τον ΟΑΕΔ επιβαρύνοντας έτσι τον Δήμο υλικά και ηθικά,ενώ άλλο πολύ σοβαρό θέμα που έχει να κάνει με την κοινωφελή της Αντίκυρας περιέργως-θέλω να πιστεύω απο λάθος-εμφανίσθηκε με άλλο τίτλο χωρίς καν τη στοιχειώδη νομική γνωμάτευση..και άλλα πολλά .
 Φιλοι και Φίλες

 Πρίν 20 μήνες έδωσα με μια παρέα την οποία ονομάσαμε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ έναν ομορφο αγώνα και οι συνδημότες μας μας δικαίωσαν.
Συνθημά μας ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ-ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ-ΑΞΙΟΚΡΑΤΕΙΑ.
Σαν συνδυασμός δεσμευθήκαμε για ωρισμένα πράγματα.Ολο αυτό το καιρό έκανα υπομονή ακούγοντας τα χίλια μύρια πιστεύντας οτι αρχή είναι θα τα διορθώσουμε.
Ανέχθηκα φωτογραφικές προσλήψεις που τις μάθαινα απο τα blogs.
Συζητούσα με τον Δήμαρχο οτι ο Δήμος πάσχει απο οικονομολόγους και νομικούς και μάθαινα οτι προσλαμβάναμε ειδικότητες για κήπους..Λέγαμε όλοι οτι είναι παράνομο να μην εισπράττει ο Δήμος στα χρέη κι απο πίσω στους Αραχωβίτες επαγγελματίες μεταφερόταν οτι εμείς νά!!θέλουμε να σας ελαφρύνουμε αλλά ο Γιαννέλος σας κυνηγάει.
Θα μπορούσα να γράψω δεκάδες περιπτώσεις 'οπως και την περίπτωση υβριστικού email απο συγγενικό πρόσωπο του Δημάρχου που δεν είχε καν τη στοιχειώδη ευθιξία να το στείλει και σε μένα αφου αναφερόταν προσωπικά.
Εκανα υπομονή!!Πιεζόμουν απο συμβούλους ως παλαιότερος να μιλήσω κι όταν συζητούσα τα θέματα οι ίδιοι που τα χαν θέσει έκαναν την πάπια.
Εφτασα στο σημείο να παραιτηθώ απο Πρόεδρος μήπως και ταρακουνήσω τα νερά.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΗΔΕΝ.
 ΟΦΕΙΛΩ λοιπόν απο σεβασμό στον Στέργιο το Χάρη τον Ζάχο τον Λουκά τον Στάθη,τον Γιώργη τη Λένα όλους αυτούς που ξεκινήσαμε αυτόν τον όμορφο αγώνα,αλλά κι απο σεβασμό σε αυτούς που δεύτερη φορά με έβγαλαν πρώτο σύμβουλο να διαχωρίσω μεν τήν θέση μου να παραμείνω όμως στις έπάλξεις αγωνιζόμενος για τις αρχές που προανέφερα.Ετσι χθές βράδυ δήλωσα την ανεξαρτοποιησή μου απο την συμπολίτευση παραμένοντας πιστός στις αρχές της ΑΕΠ.
Γνωρίζω ότι αρκετοί θα βρεθούν να πούν.γραφικός ο γιαννέλος, τη μία με Λεόντιο τώρα τα ίδια πάλι.θα τους απαντήσω καλύτερα γραφικος παρά ν αθετήσω όσα έλεγα και πιστεύω. 
Φίλοι και φίλες
 Ασχολήθηκα με τα κοινά .με τους συλλόγους απο αγάπη στον τόπο μου.Υπερασπίσθηκα με υπέρμετρο-όντως_πάθος το χωριό μου προ-καλλικρατικά.Τώρα εχω την ευλογία το χωριό μου να ειναι πέντε πανέμορφα χωριά με μεγάλη ιστορία.
Γνώρισα ανθρώπους στους οποιους δεσμεύθηκα για κάποια πράγματα.Ετρεχα σε υπουργεία,σε εκδηλώσεις όταν άλλοι κρυβόντουσαν.Δεν αποχωρώ!!!ημουν κι ειμαι εδώ!! γιατι.... ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΟΤΑΝ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ....εκτός αν την προδώσουν οι ίδιοι που την συνέθεσαν κι αντιγράφοντας ένα σχόλιο ενός απο τους παραπάνω φίλους θα πώ σε ωρισμένους δημοτικούς συμβούλους που τους τιμώ.
Η ΣΙΩΠΉ ΚΑΙ Η ΑΝΟΧΉ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΙΣΟΥ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
 Με πατριωτικούς χαιρετισμούς
 ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ
 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: