Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Prive, Δήμαρχος και συνδυασμός.


Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιάννη Πατσαντάρα, μετά από πρόσκληση που απεύθυνε στα μέλη του επιτυχόντος συνδυασμού, εκλεγμένα και μη, πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο λαογραφικό μουσείο της Αράχωβας, συζήτηση εφ όλης της ύλης και απολογισμός των 100 ημερών της Δημοτικής αρχής.
Παρόντες οι Αντιδήμαρχοι, οι Πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων, Δημοτικοί και τοπικοί Σύμβουλοι, αρκετοί φίλοι και υποστηρικτές της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας, οι οποίοι δημιούργησαν μια ευχάριστη παρέα με πολύωρη συζήτηση με προτάσεις, ιδέες και σχέδια, αλλά κυρίως με πολύ αυτοκριτική.
Χωρίς συγκεκριμένο πρόγραμμα και πλαίσιο η κουβέντα διήρκησε αρκετή ώρα αλλά λίγο η ομίχλη, λίγο το κρύο, λίγο η κρίση, λίγο η ανοργανωσιά χτύπησε κόκκινο στο κέφι και στον ειρμό των σκέψεων. Δίχως ποτό δε κατεβάζει η κούτρα, δίχως μεζέ δεν αντέχει το στομάχι και δίχως νερό στεγνώνει η γλώσσα, έτσι μοιραία έληξε η συνεδρίαση αισίως λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

υπομονη ρε "αντιπολιτευση" 5 χρονια ειναι θα περασουν..

τσαμπας είπε...

οι αραχωβιτες δεν χαλανε φραγκο.καβουρια εχουν οι τσεπες τους.ρε ανωνυμε τρια ειναι τα χρονια, μην μπερδευεσαι,και αν δεις κερασμα απο αραχωβιτη να μου τηλεφωνησεις

gk είπε...

τσαμπα κρατα τα λεφτα σου,οι αραχωβιτες κερασαν τους μαγκες οχι τους χαφιεδες σαν εσενα

Ανώνυμος είπε...

Ρε ΤΣΑΜΠΑ βαλε το μυαλο σου σε μια ταξη, μπας και καταλαβουμε τι θελεις να μας πεις. Το προβλημα με ποιον το εχεις; Η συγκεντρωση δεν εγινε για να φανε και να πιουνε, εγινε για να μιλησουν. Εχεις ερθει πολλες φορες στην Αραχωβα και σου εχουν φερθει με τον τροπο που περιγραφεις;

αραχωβιτης είπε...

τσαμπα πες στο αφεντικο σου οτι τους χαφιεδες δεν τους κερναμε